BU ELBİSE HANGİ RENK

Ya bunun fotoğraf çekiminde bir hile var ya da fotoğrafla oynanmış. Eğer siyah lacivert ise. Ki haberde denildiğine göre elbise beyaz üretilmemiş hiç.

Mavi renk zaten de Haberlere de mi cikti? Teey ne önemli elbiseymis öyle. Ulan millete bir seyi ogretmek bu kadar kolay desene.
O zaman matematik problemlerini falan boyle ogretseler harika olurdu...

ben bilgisayara kaydettim resmi baktım. bilgisayardaki resme baktığımda her daim dantelli yerler siyah, diğer yerler lacivert görüyorum. nette birkaç kez altın sarısı-beyaz halini de gördüm. ama bence netteki resimlerde oynanıyor. o nedenle bilgisayara ya da telefona resmi indirip bakın derim.

kızlar fazla bilgisayar yada telefonla uğraşan insanlarda mavi renk kaybı oluşuyormuş oda bizde mavi renklerde belli çekimlerde farklı renk algısına neden oluyormuş öyle bir açıklama okudum az önce bir yerde beynimi bulandırdı elbise:KK70:

Sabahtan beri elbisenin rengini tartışıyoruz. Altın-beyaz gördüğü için eşimle dalga geçiyordum. Bu linki görüp tıkladım fotoğrafı görünce "herhalde photoshopla altın-beyaz rengini yapmışlar" dedim. Yorumlara geçip tekrar yukarı çıktığımda mavi-siyahtı:KK57:

Mavi siyah bugun bunu tartistik. Arkadas altin beyaz diyordu

kızlar ya ben bu fotoğrafa ilk baktım beyaz altındı şimdi de mavi siyah aman Yarabbiii bana ne oluyooooorr:KK57:

ilk baktıgımda altın rengi ve beyaz gozukuyyor sonra baska bir yere bakıp elbıseye bakınca mavi ay deli olucam mavide takılı kaldım artık beyaz rengi göremıyorum:KK42:

altın rengıyle kırem rengı goruyoru kafamı cevırıp cevırıp gozumu kapatıp acıp bakıyorum ama degısmıyor renk:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Gerçekten mavi siyah gören var mı yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Nasıl olabilir ki? Çok açık beyaz sarı..

X