- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi MinikPiranha
Ya beyaz-altın yaa. Allah belasını versin bu elbisenin beynim yandı mavi siyah gorecem diye
konuyu takip edenleri sadece pro üyeler mi görüyor ben göremiyorum daAltin ve kirik beyaz görüyorumnalet elbiseyi. ben niye mavi siyah göremiyorum. Bu arada ziyaretci sayisi 261
sabahtan beri sarı- beyaz diye herkesle iddialaşıyordum. yarım saattir bende mavi siyah görmeye başladım.Ne kadar bakarsam bakayım altın ve beyaz görüyorum
Doğrusu mavi siyahmış sanırım, ama tam emin değilim araştıracağım. Hayır bildiğin kırık beyaz ve altın sarısı. Ha fotoşopla oynanmış ve insanları saftirik yerine koymak için yapılmış bir oyun bence. Reklam..Valla canim bi ben farkli gormusum. Bi de bir arkadas. Dogrusu mavi siyah mi? Ben mavi ve kina yeşili gordum ve hala da öyle goruyorum
Mavi algilarim körelmis demekhttp://bilgibul.net/renkleri-anlasilamayan-elbise-fotografi-cozumu/
bu sitede nedeni anlatılıyor. ben önce beyaz ve altın sarısı görüyordum bu siteye bakınca mavi siyah gördüm. şuan yine beyaza döndü
Evet öyle ne yazikki. Eski kk da herkes görüyordu yeni kk da böyleymiskonuyu takip edenleri sadece pro üyeler mi görüyor ben göremiyorum da
Doğrusu mavi siyahmış sanırım, ama tam emin değilim araştıracağım. Hayır bildiğin kırık beyaz ve altın sarısı. Ha fotoşopla oynanmış ve insanları saftirik yerine koymak için yapılmış bir oyun bence. Reklam..
Yav kahve altın sarısı gibi birşey. Sütlü kahve diyeyimAltin sarisi nasil goruyorsun bacim ya?
evet hatırlıyorum önceden görebiliyordum. ama şimdi arıyorum arıyorum yok. teşekkürler cevap içinEvet öyle ne yazikki. Eski kk da herkes görüyordu yeni kk da böyleymis
Altin sarisi nasil goruyorsun bacim ya?
Yav kahve altın sarısı gibi birşey. Sütlü kahve diyeyim