• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ekonomide araç değiştirilir mi?

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Şuan 2017 model nissan micra aracım var kmsi 50bin de. Bazen daha yeni belki de daha premium bir araca binmek istiyorum ama ciddi bir borca girmem gerekir. Aracıma çok ısınamıyorum. Araç alıp ödeyip borcu bitirmek mantıklı mı? Yoksa mevcut arabayla devam mı etmeli

Şuan 2017 model nissan micra aracım var kmsi 50bin de. Bazen daha yeni belki de daha premium bir araca binmek istiyorum ama ciddi bir borca girmem gerekir. Aracıma çok ısınamıyorum. Araç alıp ödeyip borcu bitirmek mantıklı mı? Yoksa mevcut arabayla devam mı etmeli
Aracın hasar kaydı yoksa güzel para ediyor yılı ve km.si çok iyi. Tabi istediğin üst model araca ekleyecek bütçen varsa.piyasayi iyi arastirmani tavsiye edebilirim.

Bence girilir bende yeni araç taksidine girdim. Şu devirde borçsuz birşey alınamıyor maalesef.

Makas gittikçe açılmadan arabayı gençleştirmek lazım. 5 yaşını geçmiş artık yenileyebilirsen yenile makası açmadan. Gittikçe ucuzlamayacak da

Back