Bu eimle ayr geirdiimiz ilk bayram:((

bayramda çok hastaydık ailece şu domuz illeti bayagı bi sarstı bizi bu yazıyı görmedim iyikide görmemişim galiba komalık olurdum canım benim rabbim saglık huzur versinde böle ayrılıklar olsun bende 27 seneyi öyle geçirdim gurbet zor ama naparsın ekmek kapısı rızık için oralarda pınarım bazen ailemin yanını geliyodum bazen evde kalıyodum nerde olsan bidigerininin hasreti oluyo çok şükür şimdi beraberiz gelecek güzel günlerin hayalini kur özlemin biraz hafifler öpüyorum seni ve kızını allah bide erkek çocuk versin inşallah

sana da geçmiş olsun tombişim..allahıma bin şükür atlatmışsınız..libyanamda ailesinin yanına geldi kuzucuğum onlarda ailece hastaydı..bugün görüştük biraz daha iyilermiş çok şükür..rabbim beterinden korusun..bayramı görecek gözümüz,ne olursa olsun şenlenecek gönlümüz vardı ya buna da şükürler olsun..

canım ablam ne kadar hassas olduğunu biliyorum..aslında bu konuyu paylaşmayı istemezdim ama gönlüm doldu taşacak menzil aradı burayı buldu..kimseyi üzmek istemedim..mutluluklar paylaştıkça büyür,üzüntülerse paylaştıkça küçülür diye düşündüm..öyle de oldu..buraya yazan yazmayan tüm arkadaşlarımdan,kardeşlerimden,ablalarımdan allah razı olsun..

kimsenin yüreğine düşmesin hüznün gölgesi inşallah...:Saruboceq:

inşallah pınarım keşke yakın olsaydık biraz olsun hasretini azaltırdık ablam gel diyorum inan gönülden yürekten asla dilden degil bayram olsun olmasın canın nezaman isterse başımızın üstünde yerin var bayramda can derdine düştük kimseyle ilgilenemedimki inan bagırsam duyacak kadar yakınımda anama bile gidemedim tlfnla kutladım can sag olmayınca dünyası kararıyo insanın yeterki rabbim saglık versin tez zamanda hayırlısıyla kavuşun ne güzel yazmışın bak bulutlar aglamasa yeşillikler nasıl güler rabbim herşeye bi sebep vermiş buda gelir buda geçer kıyamam sana o boncuk gözlü kızına öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…