bu dusunceler normalmii..

gzmslck

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
96
13
34
Kizlar ben dogum yapali dort ayi gecti.. sikinti bi bebegim var surekli aglayan asiri gazli asiri huysuzz.. anlayacaginiz tuvalete girebilmek bile benim icin basari.. asil konu su ben esimle evleneli uc yili gecti buyuk bi ask yasadik onun icin yasadigim sehri birakip baska bi sehire tasindim annemi babami kardeslerimi biraktim.. cok mutlu ask dolu bi evliligimiz vardi cok mutluydum cok.. esim benimle bebegi gibi ilgilenir gozumun icine bakardii.. bebek dogduktan sonra biraz degistii.. yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum.. bebegimiz sayesinde birbirimize hic vakit ayiramiyoruz aramiza sogukluk girdi diye cok korkuyorum cok uzuluyorum esimin gozunun icine bakiyorum benimle ilgilensin diye ilgileniyoda Allah var.. ama tabi eskisi gibi olmuyo ve bidaha hoc eskisi gibi olmicak diye korkuyorum.. bu gecici bi durummu bebegimiz buyuyunce iliskimi yine eski rayina oturucakmi yine ask kuslari kumrular olucakmiyizz.. eger oyle olmassa benim icin hayat artik cok kotu demektir.. bu durumu yasayanlar varmii.. bebek yuzunden iliskisi zayiflayanlar bebegi buyudukce normale donenler varmii.. acikcasi COCUKLU ANNE BABA OLARAK YINE DELI GIBI ASK YASAYAN HIC KOPMAYAN HEP BIRBIRINE SEVDALI BAKAN CIFTLER OLABILIYOMU..

ilk çocuğumun bebeklik dönemi çok sıkıntılıydı, ameliyatlar oldu, hastalıklar geçirdi. tüm vaktimi nerdeyse oğlum alıyordu bir de çalışıyordum. oğlum büyümeye başlayınca bir yaşını herşey düzeldi eşimle yine çok yakındık. şimdi bir bebeğim daha var bu defa iki çocuk, ev, iş derken yine kopukluk oldu eşim bana her konuda yardım ediyor, beni anlıyor, anlayışlı umarım bu günlerde geçecek.

bebeğiniz düzene girdikçe sizin hayatınız da düzene girecek. sabredin ve birbirnize karşı anlayışlı olun. bir de bebek bakımına mutlaka eşinizi de dahil edin. olayın dışında kalmış, dışlanmış gibi hissetmesin. o da bebekle ilgilensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…