Bu durumun esimde yer etmesini istemiyorum.

Evet hic acmayacagim konuyu.

Sasirdim valla.. hadi herseyi gectim dügününe bile gelmemis
Bence annenle konusmalisin.. o seninle konusmuyorsa birisi araci olsun teyze vs ..
Yoksa daha cok böyle sacmaliklar ortaya atar ve evliligini sarsar..

Bir abimiz vardi. Ailece gorusuruz. Haftada 2 3 defa mutlaka gorusulur yani. Dugun zamani ondan rica ettik. Gercekten cok ugrasti. Annem onlara da "o dugune giderseniz beni bir daha goremezsiniz" restini cekti. Buyuk ihtimalle daha da cikacak.

Tam olarak korktugum bu. Esime hic bir zaman taktik uygulamadim ama korkuyorum. Ha ileridr onume sunmak isterse cikarabilecegi o kadar konu var ki, bu hic bir sey. Zaten iliskime dair tek korkum bu. Geçmişin acilip durması.

Bizim millete dedikodu olsun ztn. 5dak. Susamazlar. Esin suan soku atlatmaya calisiyordur brz zaman ver kendi bile gelip seninle konusabilir. Anlattiklarina bakilirsa cok guzel bi evliligin var Insallah Allah bozmasin nazarlardan korusun.

Amin tesekkur ederim. Daha yeni evliyim herkes böyledir yeni evlendiginde diye düşünüyorum. Bugun daha iyi gibi. Hatta gozunun icine dik dik bakio durdugumdan tedirgin bile olabilir.

Tam olarak olmasini istedigim sey bu. Yani esime hic sen benim ilk sevgilimsin falan diye yalan soylemedim. Ortaya cikan bir sey yok ama herkesin icinde olmasi kotu oldu. Insallah gecer.

Annemin boyle yapmasinin sebebi babamla barismam. buna da esimin vesile olmasi. Annem o andan itibaren dusman oldu esime. Babamla gorusmuyorduk, tek annem vardi her zaman. Babamla esim gorustu, babam ciddi manada ikimizden de ozur diledi. Kapattik konuyu. evlilik surecinde de yeterince destek oldu. Bu arada isten ayrildim. Annem de babana guvenip isten ayrildiysan defol git seklinde evden kovdu. Babamla gorusmeme sebebim de zaten yillardir diyalogumuz yoktu pek ama kopma noktamiz evliligime karsi cikmasiydi. Annem ona da benzer seyleri soyledi ama. Babam hic duymamis gibi yapti.
babam karsi olmaktan vazgectiginde de kin gutmedik. Sorun bu.

Annemle konusmak istemiyorum ki. Daha ne gelecek basima inan bilmiyorum konusursam. Cunku evini tasiyacakti, belki dun de gitsek bulamayacaktik yani. Isyerine gitsem guvenlikletle kapinin onune koyulurum. Ilk bu olaylar oldugunda esimin annesi gitti yanına. Bi tanecik kizin var yapma boyle evlattir vs demek icin. Kadini kovmus. Ona onu yapan bana ohooo. Bide acikcasi esime olan sevgimi anneme ya da baskasina kanitlamak zorunda olmak gucume gidiyor.

---

Bugun bi uyandim. Esim evde yok! Telefona sarildim hemen. Meger marketteymis. Sesim de kotu ve panik gelince sasirdi, "ay ne bileyim evde goremeyince terk ettin sandim" dedim. Eve geldi hala guluyor. Mutfaga gittigimde falan arkamdan "karim cay istedim diye beni terk mi etti yoksa uhuuuu" falan diye sakalar yapiyor. Keyfi yerinde gibi. Konusurken falan durgunlasmiyor da, iki dk yalniz kalsin donuklasiyor surati. Ben de didikledigim icin uyduruyor olabilirim tabi.

annenızle asla ama asla gorusmeyın
ne olursa olsun gorusmeyın
akrabalarınıza da soyleyın bana onun agzından konusmayın haberını getırmeyın ılgılenmıyuorum deyın
esınızle hıcbısey olmamıs gıbı konusun davranın
sız bu olayı unutmadıgınız surece esınızde gozlerınızden hatırlayacak

Böyle akraba akrep
onlardan uzak durun
eşinize zaman tanıyın
mutluluklar

bu olay şöyle yaşansaydı; o kadar akrabanın içinde eşinize "sen eski sevgilini unutamamışsın sağda solda böyle konuşuluyor" denseydi siz nasıl hissederdiniz? sakın yanlış anlamayın sizi suçlamak için söylemiyorum çözüme bunun üzerinden ulaşmaya çalışıyorum. burda ki bayanların çoğuda derdi ki "ateş olmayan yerden duman çıkmaz, nasıl tanışıp evlendiniz, size davranışları nasıl, bu şüpheyle yaşanmaz boşanın gitsin" ...vs. yani sizde çok kırıldınız hatta eşiniz hakkında "acaba"ya düşerdiniz. düşmem çok güveniyorum demeyin illa ki bi kalbinizi oynatırdınız. ama bu yaşanan durumda eşiniz şuan herkesin önünde gururu incinmiş bi erkek. akrabaların zaten edep adap bilmemelerine girmiyorum da. en azından bunları göz önünde bulundurarak çözüm üretebilirsiniz. siz olsanız içinizin kırgınlığı nasıl giderdi? zamanla mı, eşiniz gelip gidip "yok öyle bişey" diye sürekli söylediğinde mi, annesiyle gidip konuşarak mı???

Akrabalar da tuhaf yani...20 kişi aynı anda sanki sizi bekliyorlarmis gelse de soylesek diye sanki...
Bunlardan en yakının seni dışarı çağırıp söyleyebilirdi...
tepkin belli zaten ne diyecektin "a kocam duymasın dışarda söyleyin" desen adam sana sormaz mi noldu ne iş diye...

Bilerek konuya cevap yazmamistim up durumu olmasin diye.
bir sorun gorunmuyor.
bundan sonra da insanlara yaklasirken 3847374737 defa dusunecegim.
herkese cok tesekkurler.

akrabalarınıza çok kızdım.hiç eşinizin yanında söylenecek şey mi bu? siz ısrar etmiş olabilirsiniz ama onların eşinizin yanında o konuyu açmaları büyük terbiyesizliktir.hatta bilerekten yapılan birşeydir bu.
inşallah eşin çok ciddiye almaz ve eskisi gibi olursunuz.
bence konuyu tekrar açamaya gerek yok.siz bu konuşmalar olmadan önce nasıl davranıyordunuz şimdi de öyle davranın.eşin de unutur.belli ki bir birinizi çok seviyorsunuz ve böyle saçma şeyler sizin aranızı bozamaz.hep mutlu olun.

Annenizin dahaconceden birbirini tutmayan davranislari olur mutdu ?takintilari var midir? Cocukken ebeveynlerinden birinde istedigi sevgiyi alamamis olmasi mutsuz gecmis takintilar ya da hastalik hastasi olma duru mu var mi ??ortalik karistiran es dost var midir etrafina cabuk gaza gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…