İnşallah yazarım eşim evde olduğu için ona bir bahane sunup dışarı çıkmam lazım çıkabilirsem inşallah hemen gidip kan vereceğim sonucu da yazarım sizlereHadi bakalimm sonucu yaz buraya merakta birakma bizii. Bide canim yapmis oldugun testin onceki gununde falan test yapmismiydin. Benim bat bugun gosteriyo ama yarinda olabilir tam emin degilim bugun test yaptim negatif malesef. Bi umut iste yarina pozitife doner mi
İnşallah çıkacağım yaaA evet yarın 1 Mayıs arkadaş doğru demiş canım hemen git ver :)
Hadi bakalim canım hayırlı haberlerin olsunnKızlar kan verdim şimdi eve gidiyorum sonuçlar 2 3 saate çıkarmış inşallah hayırlı sonuçlar alırız olumlu olumsuz haber vereceğim
İnşallah hepimizin hayırlı mutlu haberleri olsun beklemedeyim bakalımHadi bakalim canım hayırlı haberlerin olsunn
hamileyiiiimmm sonuçlarım çıktııHadi bakalim canım hayırlı haberlerin olsunn
hamileyiiiimmm sonuçlarım çıktıı
Hayırlı olsuuunn, doğum gününüz öncesi güzel bi hediye olduuuhamileyiiiimmm sonuçlarım çıktıı
Cook sevindimmm canimm rabbim hayirli bisekilde kucagina almayi naip etsin. Degerin kacmis pekihamileyiiiimmm sonuçlarım çıktıı
Ya çok teşekkür ederim sağolunHayırlı olsun canım. Çok sevindim. Nice sağlıklı yaşlar
Çok teşekkür ederim Amiin inşallah Evet gerçekten tam bir doğum günü hediyesi oldu benim için çok şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum yaaHayırlı olsuuunn, doğum gününüz öncesi güzel bi hediye olduuusağlıkla kucağınıza almak nasip olsun amiinn
Sağol canım teşekkür ederim amin inşallahCook sevindimmm canimm rabbim hayirli bisekilde kucagina almayi naip etsin. Degerin kacmis peki
Cook sevindimmm canimm rabbim hayirli bisekilde kucagina almayi naip etsin. Degerin kacmis peki
Ay çok sevindim ya Allah tamamına erdirsinhamileyiiiimmm sonuçlarım çıktıı
Ay çok sevindim ya Allah tamamına erdirsin
Bende bu şekilde öğrendim şu an 14 haftalık hamileyim :)Yaa çok teşekkür ederim sağolun amin inşallahdeğerim düşük mü ben kesin hamile miyim inanamıyorum ya
Yaa ne güzel maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende bu şekilde öğrendim şu an 14 haftalık hamileyim :
Çok sevindim ya gerçekten, kadın kadına da destek olunca baya seviniyorumhamileyiiiimmm sonuçlarım çıktıı
Benim 21di sonra 2 kere daha kan testi verdim yükselişi takip etmek için ve düzenli arttı :) ama doktorlar kese+bebek görene kadar buna gebelik demiyorlar. Adetten 1 hafta sonra falan gidip keseyi görebilirsinizYaa ne güzel maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinşüphedeyim doktordan duymadığım için hamile olduğumu değer düşük mü yanlış mı diye tam sevinemedim yani sizin ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı?
Yaa çok teşekkürler sağolunÇok sevindim ya gerçekten, kadın kadına da destek olunca baya seviniyorumBen testi görünce 100de 100 hamilelik var dedim yazmaya geliyordum gördüm ki, kan vermişsiniz hamilesiniz çokk sevindim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız geç döllenme olmuş belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?