MerhabalarMerhaba arkadaşlar ben de birkaç soru sormak istiyorum. Yaklaşık 1 buçuk senedir evliyim. Evlendiğimden bu yana hiç korunmadık. Bu ay 27 Nisanda adet olmam gerekiyordu (düzenli bir adetim var günü gününe geliyor) ancak adet olmadım ama 28 Nisan pazar sabahı açık kahve akıntım geldi ve adet olduğumu düşünüp pet koydum çünkü her adet başında zaten böyle kahve akıntı gelip sonrasında adetim tamamen gelirdi pede açık kahverengi akıntı geliyor pedi doldurmuyor ama geliyor ve halen adetim başlamadı aradı yüz üstü yattığımda falan sağ kasığıma birşey batıyor hiç adet ağrısı gibi bir olayım yok normalde olurdu. Ve 25 Nisandan bu yana mide bulantılarım var net bir şekilde midem ağzıma geliyor ama kusmadım hiç. Adet gecikmesinin 3. Günündeyim sizce hamilelik olabilir mi? Test Yapmalı mıyım çıkar mı? Benim gibi bir durumu olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Heyecanlıyımm cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Teşekkürler inşallahMerhabalarbence 3 gün gecikmeyle hemen test yapın beklemeyin çıkar inşallah
VaaarrrSizce hamilelik var mı ben çok çok hafif silik çizgi görüyorum eşim bugün evde bana sürpriz yapmış bende ondan gizlice test alıp geldim yaptım anca bu saati buldu lütfen yorumlar mısınız?
Ya gerçekten mi sizde görüyorsunuz değil mi ben boşuna heyecan yapmıyorum ve psikolojik olarak görmüyorum o yüzden yazdımVaaarrr
Yarın sabah ilk idrarla daha koyu çıkacaktır sıvı alımınız olmuştur bu saaatte kadarVaaarrr
Yok bebegim bende gördüm maşAllah varYa gerçekten mi sizde görüyorsunuz değil mi ben boşuna heyecan yapmıyorum ve psikolojik olarak görmüyorum o yüzden yazdımcevapladığınız için teşekkürler
Ya sağolun çok teşekkürlerYok bebegim bende gördüm maşAllah varbende iğnemin 11. Günündeyim tertemiz negatif gördüm
Bu durumu yaşayıp hamile olanı çok gördüm Burda canım hemen vaktin varsa kan verYa sağolun çok teşekkürlerİnşallah sizde en hayırlı zamanlar da pozitif görürsünüz dualarım bütün anne olmak isteyenlerle bizede doktorum bayramdan sonra tedaviye başlayabiliriz isterseniz demişti daha gidememiştik ve ben hala emin değilim bilmiyorum test bir tane almıştım
O zaman yarın sabah ilk idrarla tekrar yapayım ya da kan verebilirimYarın sabah ilk idrarla daha koyu çıkacaktır sıvı alımınız olmuştur bu saaatte kadar
Bence kan verin en sağlıklısı o olur beta değerinizi de taklip etmiş olursunO zaman yarın sabah ilk idrarla tekrar yapayım ya da kan verebilirim
Haklısınız en iyisi öyle yapmalıyım yarın benim doğum günüm bana çok büyük bir hediye olacak yarın hastane tarafında işim var o zaman kan verebilirim bugün mü gitsem vermeye bilemedimBence kan verin en sağlıklısı o olur beta değerinizi de taklip etmiş olursun
Doğum gününüz kutlu olsun ne güzel bir hediyeHaklısınız en iyisi öyle yapmalıyım yarın benim doğum günüm bana çok büyük bir hediye olacak yarın hastane tarafında işim var o zaman kan verebilirim bugün mü gitsem vermeye bilemedim
Bence beklemeden bugun hemen verin. Yarin tatil oldugu icin ertesi gunede kadin doguma gorunursun 2 gun arayla kan testi yapki artisini takip eder etmis olursunuzHaklısınız en iyisi öyle yapmalıyım yarın benim doğum günüm bana çok büyük bir hediye olacak yarın hastane tarafında işim var o zaman kan verebilirim bugün mü gitsem vermeye bilemedim
Çok teşekkür ederim eğer hamileysem gerçekten çok güzel bir hediye olacakDoğum gününüz kutlu olsun ne güzel bir hediyeBence yarın gidin siz bilirsiniz tabiide yarına kadar beta artışınız yine olur
Doğru yarın tatil oluyor onu atladım ben en iyisi bugün gidip vermek olur teşekkürlerBence beklemeden bugun hemen verin. Yarin tatil oldugu icin ertesi gunede kadin doguma gorunursun 2 gun arayla kan testi yapki artisini takip eder etmis olursunuz
Bence beklemeden bugun hemen verin. Yarin tatil oldugu icin ertesi gunede kadin doguma gorunursun 2 gun arayla kan testi yapki artisini takip eder etmis olursunuza
A evet yarın 1 Mayıs arkadaş doğru demiş canım hemen git ver :)Bence beklemeden bugun hemen verin. Yarin tatil oldugu icin ertesi gunede kadin doguma gorunursun 2 gun arayla kan testi yapki artisini takip eder etmis olursunuz
Hadi bakalimm sonucu yaz buraya merakta birakma bizii. Bide canim yapmis oldugun testin onceki gununde falan test yapmismiydin. Benim bat bugun gosteriyo ama yarinda olabilir tam emin degilim bugun test yaptim negatif malesef. Bi umut iste yarina pozitife doner miDoğru yarın tatil oluyor onu atladım ben en iyisi bugün gidip vermek olur teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?