- 14 Aralık 2015
- 19
- 9
- 36
Geçmiş olsun size de
ne kadar sıklıkla oluyordu
ne kadar sürüyordu
benım 30 sanıye falan suruyor
gün içinde cok sık arac kullanıyorum uzun surelı
sol elle kullanırdım
sol koluma agrı vurdu sımdı sag ıle kullanmaya calıısyorum elle değil de daha cok parmakla kullanıyorum arabayı hep sag bas parmak ile
acaba ondan mı kı :)))
Stres ve yorgunluk olabılırStres,sigara,kafein, aşırı yorgunluk beslenme düzensizliği sebep olabilir.
En doğruyu doktor söyleyecektir iki seğirme ile parkinson olmazsın. Çantayı alsaydın moralin düzelirdi,sonra o çantayı alaydım diye dert yakınma
Teşekkürler.o nasıl bir hastalık
gecmıs olsun
çok tsk lerbenim de sık oluyordu, hatta gece uykumdan uyandığımda seğirmesinden rahatsız oluyordum. parmağımı zorlamıştım biraz o yüzden oldu benimki büyük ihtimal. Sizinki de zorlamadan olabilir. Belki de Dr.a gidene kadar geçer bile :) ama parmağınızı dinlendirin, avuç içinizi yumuşak ovun
çok geçmiş olsunTeşekkürler.
Baş parmağı hareket ettiren tendonlar iltihaplanıyor, tendon ve tendon kılıfı arasındaki kayganlık azalıyor, tendon sıkışıyor vs. O yüzden de ağrı oluyor, özellikle ilerleyince ağrı iyice fazlalaşıyor, bir şey kavrarken, taşırken, parmağınızı bükerken falan bayağı ağrıyor.
Ben burnunun çatladığını fark etmeyen, parmağı çatladığında antrenmana çatlak parmakla devam eden insanım, ağrı eşiğim yüksektir; bileğimin ağrısı tüm şiddetiyle tuttuğunda neredeyse ağlıyorum.
Teşhis konduktan sonra önce ilaç tedavisi denedik olmadı, sonra atele alındı bileğim, bir süre atelde kaldı yine çözülmedi, en son bileğimden kortizon iğnesi oldum. O bayağı çözdü çok şükür :)
herkese selam
öncelikle şunu belirtmek isterim
cuma günü dr randevusu aldım , cumaya kadar sabredemeyeceğim çok aklıma takıldı bu durum.
Geçtiğimiz ct gunu sağ elimin bas parmagında seyirme gibi, atma gbi birseyler oldu çok önemsemedim.
Dün gece de evde iken yıne aynı parmağim kendı kendıne hareket etmeye başladı.
Az evvel yıne oldu, çok endişe duyuyorum bu durumu yasayan ve bilgisi olanlar yazarsa cok sevınırım.
bende sürekli olmadıgı için rahatsız oldumSurekli olan birsey bende seyirme iste dusunulecek bir yani bile yok bana gore hastalik hastasi olmak daha kotu bu kadar dinlemeyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?