Bu durumu yaşayan var mı?

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
532
187
18
Kızlar merhaba benim sat 23 Şubat adet döngümün 17. Günü pembe lekelenme yaşadım o gün sadece nokta nokta geldi. Ertesi gün biraz arttı pede geldi gece olana kadar bugün 19. Gün ve rengi kahverengine döndü. Ben 3 ay letu ve ovitrelle ile tedavi gördüm olumsuz sonuçlanınca ramazanda ara verdim. Sizce onunla mı alakalıdır? Yaşayan var mı böyle bir şey ben anlam veremedim

Bu arada adet döngüm hiç bu kadar kısa sürmedi. Pcos olmama rağmen düzenlidir günleri

Selam canım. Son durumun nedir merak ettim. Hala devam ediyor mu şikayetlerin? Bir de ağrı oluyor mu? Benim saçma sapan bir sızım var ve asla geçmiyor

Selam canım. Son durumun nedir merak ettim. Hala devam ediyor mu şikayetlerin? Bir de ağrı oluyor mu? Benim saçma sapan bir sızım var ve asla geçmiyor
Merhaba canım. Akıntım kahverengi olarak devam ediyor yumurtlamayı dün gördüm. Kasık ağrım var biraz. Doktoruma sorduğumda yumurtlama kanaması dedi :)

Merhaba canım. Akıntım kahverengi olarak devam ediyor yumurtlamayı dün gördüm. Kasık ağrım var biraz. Doktoruma sorduğumda yumurtlama kanaması dedi :)
Peki bu kadar uzun sürmesi normal miymiş? Ben artık şüphe etmeye başladım

Peki bu kadar uzun sürmesi normal miymiş? Ben artık şüphe etmeye başladım
Vallahi onu sormadım canım ya. Ovulasyonla takip ediyorum bugün biraz silikleşiyor gibiydi ben de yumurtlama diye değerlendiriyorum ama bilmiyorum iyi mi kötü mü

Hepimizin inşallah senin bebiş var mı yoksa ilk denemeler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…