Bu durumu yaşayan var mı

aysetoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
29
3
1
22
Beta hcg 287 çıktı ardından 18 çıktı ardından 33 2 gün sonra 60 çıktı acaba bu durumu yaşayan var mı hamile miyim

Hep Aynı yerdemi yaptıniz bu kan testlerini bana kimyasal gebelik gibi geldi ama dış gebelik de olabilir de o dış gebelik hakkında fikrim yok ama betanin birden düşmesi genelde kimyasal oluyor

Evet peki dış gebelik kimyasal gebelik için bir şey yapmama gerek var mı
Dış gebelik ise kesinlikle doktor söyler kontrolde ve onun için tedavi yöntemleri var iğneyle düşürmeye çalışma ya da ameliyat gibi eğer kimyasal ise zaten kendiliğinden beta sıfırlanır ve adet görürsun

Korkutmak asla istemem ama tamamen düşüş olanlar genelde kimyasal gebelik oluyor. Bu şekilde artan azalan ise dış gebelik oluyor.

Bende dış gebelik geçirdim önce normal yükseldi kese görünmeye kadar gitti sonra düşüşe geçti beş gün sonra tekrar yükseldi dış gebelikti sağ tüpe yerleşmişti

Bende dış gebelik geçirdim önce normal yükseldi kese görünmeye kadar gitti sonra düşüşe geçti beş gün sonra tekrar yükseldi dış gebelikti sağ tüpe yerleşmişti
Çok geçmiş olsun, belirtisi var mıydı acaba? Benim şu an beta 347 ama sağ kasığımda sürekli hiç geçmeyen bi ağrı var bacağıma ve böbreğime kadar atıyo yanıyor doktor normal dedi ama aklıma hep dış gebelik şüphesi geliyor

Çok teşekkür ederim korkmayın inşallah sizin dış gebelik değildir umarım sizin için bir mucize olsun bende sadece adet olacakmışım gibi ağrılar vardı ama ben gebeliğin ilk üç ayı normal saydığım için aklıma kötü şeyler gelmiyordu sağ kasıgımda özellikle zaten bebek sağ tüpe yerleşmiş ondan dolayı alan genişlediği için o kramplar olmuş

Gebeliğin kaçıncı haftasındasınız tekrar yükselmiş betanız doktorunuzla hiç görüştünüz mü bu süreçte ne diyor bu konu için

Benim hiçbir ağrım yok

Rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah size de en hayırlı zamanda kolaylıkla

Merhaba 5. Hafta deniyor henüz keseyi görmedik, doktorum ağrıyı normal buluyo ama içim rahat etmedi
Daha çok yeni evet benim de belirtilerim vardı fakat gebeliğin ilk üç aylar normal sayılıyor bu ağrılar onun için içiniz rahat olsun umarım güzel haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…