• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu durumu yaşayan başka birileri de var mııı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hanmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
19
7
1
31
Herkese iyi akşamlar. Lütfen biri yardım etsin. Ben adetleri gayet düzenli biriyim. 21 gün temiz. 7 gün adet görürüm ve hiç şaşmaz. Her aynıdır. Adet şeklim de aynıdır 5 güne kadar kanama. Son2 gün lekelenme olur. Bu ay bir gün geç oldum. Ve ilk başta koyu kahverengi kan geldi. Devamında 3.güne kadar aralıklarla kanama oldu. 4,5 ve 6 gün sadce pembe ve çok açık kahve leke oldu hatta arada hiç gelmedi. Bi bucuk aydır sbahları mide bulantısı, hafif baş dönmesi, bel ve kasıklarda ağrı, yorgunluk ve uykusuzluk var. 2 haftadır da göğüs uçlarında sızlama ve göğüslerimde ağrı da var. Bu durumu yaşayan var mı. Bugün de 6 gün ve yumurta akı kıvamında akıntı geldi belli aralıkla. Belimin ağrısı aşırı halde. Dün ve bugün göğslerim de aşırı sızlama oldu. Ne olabilir. Yardımcı olur msunz...:eek::KK42:

Ben polikistikover olanlarda kahve akıntı olur diye biliyorum. Benim de 5 gün kan, 6. 7. 8. kahve akıntı.
Yakin zamanda hiç ultrasona girdiniz mi..
Son adetiniz ne zaman?

8 9 ay önce ultrasna girmiştim. Adet döngümde normalde sıkıntı yok ilk defa böyle oldu. Bugün akşam üstü bitti. Bitmeden önce de bütün gün yumurta akı kıvamında akıntı geldi

Yani adet diyebileceginiz kadar kan geldiyse hamilelik şüphesi olmaz. O saydiginiz bel agrilari falan baska sebeplerden olabilir.
Ama adetiniz kirmizi degil de sadece pembe ve kahve geldiyse gebelik testi yaptirin derim. Normal adet gibi kan geldi mi o önemli.
Iki durumda da muayene olmaniz gerekiyor.
Adet bitince gelen kokusuz beyaz akinti icinizin temizlendigini gosterir. Normaldir.
Ama şunu söyleyeyim, kahve akıntı polikistikover sebepli olabilir.
Ultrasona girmeyeli baya olmuş. Bence bir ugrayin.

Back