- 29 Ekim 2024
- 5
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi Strawberry0
Benimde aynı şekilde oluyor kasık değil ama tam karnımın iki yanına ağrı giriyor nefes alamayacak gibi oluyorum umarım ikimizde gebeyizdirbenim de reglime 7 gün var. 3 gündür regl olacakmış gibi ara ara karın ağrım oluyor. Normalde reglden birkaç gün önce başlar. Umarım gebeyimdir. Sizin de gçnlünüze göre olsun.
İnşallahBenimde aynı şekilde oluyor kasık değil ama tam karnımın iki yanına ağrı giriyor nefes alamayacak gibi oluyorum umarım ikimizde gebeyizdir
bende aynıydı hala da devam ediyor ama benim regl gecikmesi oldugu günler başladı aynı ağrılar gecikmemin 4. günü test yaptım pozitif kan verdim aynı gün <5 çıktıİnşallahTest yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Yumurtlamanın üstünden 6-7 gün geçti. Çıkmaz olsa bile. 3-4 gün daha dayanıcam
Evet yumurtlama döneminin sonlarına denk geliyor. Hamile kaldiysanız batmalar olabilirArkadaşlar merhaba regl gününüzden 10 gün önce hiç regl sancısı gibi bir ağrı çektiniz mi ara ara kasılmalar oluyor ama 25 saniye falan sürüyor ilk defa böyle birşey başıma geliyor bu durumu yaşayıp hamile çıkan var mı ?
Aa evet baktım gerçekten yumurtamanın son gününde başlamış ağrılar umarım kalmışımdırEvet yumurtlama döneminin sonlarına denk geliyor. Hamile kaldiysanız batmalar olabilir
Benim reglime 5 gün kaldı umarım benimki de pozitif çıkarbende aynıydı hala da devam ediyor ama benim regl gecikmesi oldugu günler başladı aynı ağrılar gecikmemin 4. günü test yaptım pozitif kan verdim aynı gün <5 çıktı
Test yaptınız mı ? Çıkabilir silikte olss varsa. 5 gün kala öğrenenleri okumuştum. İnşallah vardırBenim reglime 5 gün kaldı umarım benimki de pozitif çıkar
Henüz yapmadım ama bugün çok az miktarda kanama geldi yerleşme kanaması mı regl mi bilmiyorum ama reglime daha 4 gün varTest yaptınız mı ? Çıkabilir silikte olss varsa. 5 gün kala öğrenenleri okumuştum. İnşallah vardır
Ay çok heyecanlıHenüz yapmadım ama bugün çok az miktarda kanama geldi yerleşme kanaması mı regl mi bilmiyorum ama reglime daha 4 gün var