bu durumla karşılaşan vvar mı yaa oğlumun kulak arkası boynu ve kafası sorunlu

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
oğlumun kulak arkası hep ıslak böyle yara gibi kabuk bağlıyor boyun altıda öylee kıyafetlerinin yakası sapsarı oluyor hep saçlarının dipleri kepek dolu kalıp gibi yaa çok canım sıkılıyor buna nasıl bir çözüm bulabilirimm

canım oglun kaç aylık saç diplerindeki sarı kabuk gibi birşey mi.. konak olmasın sakın o. konaksa korkulacak birşey yok endişelenme. kulak arkası ve boynu olması garip geldi oralarda konak olmaz diye biliyorum.. tüylü bölgelerde mi var sadece bebeklerin ense ve kulakarkalarıda tüylü olup sonradan dökülebiliyor. konak tüylü bölgelerde olur çünkü.. imkanın varsa resmini cekip koyabilirsen az cok tahmin edebilirim aslında konak mı diil mi..

saçlarındaki konak ama kulak arkasıını anlıyamadım kii millet islak kalıyor ondandır dedi ama yok yaa ne olacak bilmiyorum biraz kokuda var

canım mantar olmustur cıldıyeye gıt bı krem versın gecer gectıkten sonrada her banyodan sonra terledıgınde kuru tutmaya calıs
nemden oluyor.

canım mantar olmustur cıldıyeye gıt bı krem versın gecer gectıkten sonrada her banyodan sonra terledıgınde kuru tutmaya calıs
nemden oluyor.

kuruluyorum ama neden bu kadar ıslak oluyor anlamıyorum yaa boynunu nasıl kuru tutacam pudra kullan dediler denedim ama oda ıslanıyorr yani saat başı dökmem gerekiyor

peki ne kullanmam gerekiyor o mantar ilacının adını biliyor musun illa götürmem mi lazım ama doğru mantar sanırım bu kokuda yapıyorrr

enfeksiyon başka yerlere atlamadan doktora götürseniz burada vakit kaybetmek yerine?

cnm sormadan da bilemezsin dimi vakit kaybı olduğunu düşünmüyorum öyle aşırı birşey olsa sormam bile karşılaşan annelerin temizliğini merak ediyorsun bu kadar evhmlnmak istemedim

benimde oğlumun kulak arkaları boynu ve kıvrımlı yerlerinde o sulu yaralardan oluyor ben penaten pişik kremi kullanıyorum hemen geçiriyo .. ablama almanyadaki doktoru önermiş... e tabi yaz sıcak olduğu için tekrar çıkıyor ama büyümeden hemen önüne geçmiş oluyorum sizde kullanın rahat edin ...sağlıklı günler...

Son düzenleme:
bayanlar selam aranıza bu gün katıldım ama hamileleğim boyunca bu siteyi takip ettim ve yaraını grdü benim 28 günlük bebeğim 36+2 doğum yaptım 2.560 kg doğdu miniğim iki gün küvezde kaldı sarılık atlattı çok şükür iyileşti ama göbeğinden yeşil sıvı hala geliyo ve bu gün farkettim kulak arkasında kabuklanma ve ıslaklık kızarıklık var bilgisi olan varmı cevaplarınızı bekliyorum:18:

Arkadaşlar benim bebeğimin kafasında konak başlamıştı. Hafif sarı beyaz kabusu şeyler.. Doktor alerjik ondan, sebamedle hergün yıka geçer dedi. Ama 1 yaşına kadar tekrarlar dedi. Başka bir doktora gittik nemlendirici sür cildi kuruyor dedi. Bepantol nappy care pomaddan sürdük 2 günde geçti. Sonra kulaklarının arkasında kızarık yine sarımsı şeyler çıktı bu sefer ikinci doktora gittik yine konağın aynısı dedi. Çoğu bebekte olur, en çok kafada, kulak arkasında ve boyunda olur dedi. Yine bepantol sürdük ve pırıl pırıl oldu geçti.. Hiç panik yapmayın, korkmayın!

Slm cnm benim oglum dort aylik kivrimli olan yerleri boynu hep pisik boynunda sivilce gibi bi iki bisede var pisikle beraber doktora sormadim hic. Bepantol pisik kremimi ondan mi kullanmam gerekiyo. Biz normalde dogumdan beri nivea set almisiz ondan kullaniyorz ama bu ara sanki sacinda konak var gibi geldi asiri degil ama biraz sampuanini mi degistirmeliyim acaba

Tecrübeli anneler benimde 19 günlük bebegim var bugun farkettim ki kulak arkasında biraz ıslaklık var boynu ince bi çizgi halinde nemli cok üzülüyorum boynuna ve külagina ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…