biz böyle olacağını söylüyor güvenmiyor.sonra işi pişkinliğe vurup ben doktora ne diyecem şimdi lelaaa diye gülüyor. hastalığını kabullenmiyor uzun uzun anlatıyorum insanlarla yaşadığı problemleri, herkesle sorunları olduğunu ama malesefSiz de herkese soylemezsiniz doktora gittigini olur biter.
Erkek kardeşiyle aralarında ne yaşandığını siz biliyorsunuz sonuçta ben nerden bileyim, haklı bir sebebi de olabilir haksız da bir sebebi olabilir.
Nişanlınızın 5 kardeş olup örneğin onların tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir ağabey pozisyonunda olması sizin geleceğiniz için annenizin endişelenmesine sebep olabilir. Ortada net açıklanmış şeyler yokken neden boşverin annenizi kendi bildiğiniz gibi ilerleyin diyeyim ki? Ki saydığınız sıfatlar bir yana, "eve almam, baban kızar" lafının doğruluğu bile belli değil. Babanız kızar mıydı, kızmazdıysa neden ses etmediniz ki?
Allah razı olsunAllah yardımcın olsun. Ama madem annen anlattığın gibi . Hayatına kim girerse girsin böyle davranacaktır. Sen yoluna bak. Annen de inatla doktora gitmiyor ise. Onuda kırmadan ortayı bulmaya bak. Buda senin imtihanın.
nişanlım büyük destek çıkıyor. annemin herşeyini anlatıım. Anlatırken gözleri doldu çok üzüldü ama asla vazgeçmedi.daima yanımda. nişanlımın ailesi de destek oluyorlar Allah razı olsun.Durumu sözlune anlatıp, annenide dr'a gitmeye ikna ediceksin. Olmadı ikna olmuyorsa idare ediceksin. Eğer sözlün ve ailesi annenin durumunu bile bile sorun çıkartırlarsa, oturup tekrar bir düşünuceksin, "evleneceğin kişi doğru insan mı" diye.
aynen Allah razı olsunAllah yardımcın olsun. Ama madem annen anlattığın gibi . Hayatına kim girerse girsin böyle davranacaktır. Sen yoluna bak. Annen de inatla doktora gitmiyor ise. Onuda kırmadan ortayı bulmaya bak. Buda senin imtihanın.
Daha ne o zaman? Annen yani.nişanlım büyük destek çıkıyor. annemin herşeyini anlatıım. Anlatırken gözleri doldu çok üzüldü ama asla vazgeçmedi.daima yanımda. nişanlımın ailesi de destek oluyorlar Allah razı olsun.
yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten kolay değil. tam bir imtihanın içindeyim. annemi çok götürmek istedim. bütün ailesi herkes çok ugraştı yapamıyoruz.çok üzdü hepimiziKolay degil bunlar.
Insan uzuluyor.
Bence siz yinede goturun annenizi hastaneye.
Gerekirse klinikte yatsin bi kac ay.
Annem istemiyor diyorsunz ama bilinki bi inatcilikta bu rahatsizligindan dolayi.
yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten kolay değil. tam bir imtihanın içindeyim. annemi çok götürmek istedim. bütün ailesi herkes çok ugraştı yapamıyoruz.çok üzdü hepimizi
Allah razı olsun. bende böyle olmasını ister miyimRica ederim canim ne demek.
Uzmus olabilir haklisin tabi.
Ama annem bunlari bilerek yapmiyor diye sayman lazim.
Bi anne istemezmi kizi mutlu olsun?
Elbette ister.
Annenin sorunlari var, yardim etki ona hem sen onu kaybetme hemde o seni kaybetmesin. Boyle devam edersen bi kac seneye 2 yabanci gibi olucaksinz bence.
Halbuki o kadin seni dunya getiren kadin.
Sense ondan bi parcasin, biricik kizisin.
Aglasin bayginlik gecirsin istemesin.
Sen yinede surukleye surukleye gotur hastaneye.
Sonucta bu onun iyiligi icin olucak.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. inşaalah düzelir zaten o hasa diyorum kendime böyle böyle rahatlıyorum. birde imtihan düşüncesi. egr imtihan ve hasta düşüncesi olmasaydı çok daha kötü olurdumanneniz rahatsız normal insan gözüyle bakmayacaksınız ona.her hastalığın bir ilacı var zamanla düzelmez belki ama hafifler en azından.hayırlısı olsun
Eger sizinn gibi yapsaydim daha kotu sonuclarla karsilasabilirdim. Isin tuhaf yani annemin eksikligini hissetmiyorum. Eksikligini hissetmeyecegim kadar cok kirdi doktu incitti beni. Nisanimdan once 12 saat iste calisip birde evi nisana hazirliyordum. Maddi manevi tum sorumluluk bana aitti. Hic hicbirsey yapmadi. Anneannem de olmasaydi ne olurdu hic bilmiyorumBiz de eşimle bu yola başlarken önce Allah rızasını, sonra aile rızasını herşeyden önce tuttuk. Onun ailesi uzaktaydı, aldığımız her kararı önce gider anneme sorup fikrini alırdık, sonra rızasını alırdık. En ufak şeyleri bile annemin rızasını almadan yapmadık. Ama en sonunda annemle aramızda kırgınlık çıktı ve bana dediği şey: "Sen bana hiçbir zaman gönülden rızan var mı diye sormadın." oldu. Bu yüzden bazen çok uğraşsan da, elinden geleni yapsan da bazı şeyler istediğin gibi olmuyor. O yüzden eğer diğer aile büyüklerinin rızası varsa ve senin yanındalarsa için rahat olsun, annen için yapabileceğin pek birşey yok ne yazık ki... Allah yardımcın olsun, yaşayacağın eksikliği çok iyi anlıyorum...
Allah razi olsun kiymetli kardesim. Allaha cok sukur nisanlimla iyiyiz. Oyle kabul ediyoruz annemi butun ailecek. Imtihanimiz olarak goruyoruzannenin bir doktora gitmesi lazım sadece benimde böyle bir teyzem var herkes onu öyle kabul etti anladığım kadarıyla mutlu bir ilişkin var o yüzden nişanlında öyle kabul etsin onu inşallah iyileşir annen bir an önce ailenden herkes de yanındaymış rahatla biraz sıkma canını