• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda olanlar var mı?

koreasigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
215
0
46
Diğer
.............................

Eklentiler

• $Þüþü3931.jpg
    $Þüþü3931.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
acaba o bölgede kuruluk mu var canım? gündüzleri mutlaka yoğun bi nemlendirici sür,üzerine de yaz kış yüksek faktörlü güneş kremini ihmal etme.çok kötü görünmüyor,canını sıkma. :31:

acaba o bölgede kuruluk mu var canım? gündüzleri mutlaka yoğun bi nemlendirici sür,üzerine de yaz kış yüksek faktörlü güneş kremini ihmal etme.çok kötü görünmüyor,canını sıkma. :31:

yo kuruluk yok.ama doktor tretin diye bir krem verdi orayi soysun diye.onu kullaninca kupkuru oldu.normalde degil,ama banyo yapinca bir ton deri cikiyor ordan.fondoten süreyim leke kapansin diyorum,kapanmiyor da:50:

o ilacı ne kadar kullandın canım.kullanmaya devam et belki zamanla etkisini gösterecektir.

aksam sürdüm sabah cildim kurudu.ama öyle böyle degildiki.yüzümde maske vardi sanki,agzimi acamiyordum.agridan cildircicaktim nerdeyse.cok kötüydü.parcalamamak icin zor tuttum kendimi.birde normalde bu kremden öncede bazen cok kasiniyor.ozaman her gece sirke sürüyordum.cok iyi geliyodu sirke.hem kasinmayi durduruyor hem rahatlatiyor hemde biraz rengi aciyordu.ama tam iyilesme olmadi.annem mantardir dedi.mantar ilaci kullandim.2 gün sonra leke baya azaldi ama sonra yine cikti.ne problem var cözemedim.ama bence kesin yedigim bisiyle alakali.neye karsi hassassam artik cenem yanyor ve yine kopkoyu oluyor.ah doktorlar ah.biridemi bilmez nedenini.insan bi test mest yaparda öyle tani koyar.günes diyorlar.yurt disinda yasiyorum günes yok yahu burda :27::32:

Son düzenleme:
merhaba,
buna benzer sorunlar yaşadım. dikkat etmezsem arada tekrar oluyor.benim uyguladığım ve başarı elde ettiğim yasak ve uygulamalarım şöyle:
- asla peeling (hiç bir marka) kullanılmayacak. kil maskesi uygulanmayacak.
-lif, fırça, kese vb. ile ovulmayacak. hatta hiç dokundurulmayacak. elle de fazla uğraşılmayacak.
- çok tuzlu ve baharatlı ( özellikle de acı baharat) yemeklerden ve turşu dan uzak durulacak.
-yüz her zaman krem temizleyici ile temizlenecek. sabun, jel temizleyiciler kullanılmayacak.
- hiç bir sebeple alkollü tonik sürülmeyecek.
- sirke, kolonyadan kaçılacak, haftada iki üç kere bir gül suyu iyi gider.
- güneş kremi yalnızca güneşten değil, bilgisayar, florasan vb. ışıklardan da korur. en azından 15 faktörlü güneş kremi özellikli nemlendirici kullanılacak.
- yağlı ve kalın krem kullanmak yerine, ince krem kullanıp bir kaç kez üst üste kullanılabilir.
- bepanten tedavi edici özelliğiyle iyileşene kadar, istenirse sürekli kullanılmalı.
aklıma başka uygulamalarım gelirse yazarım.
geçmiş olsun..

merhaba,
buna benzer sorunlar yaşadım. dikkat etmezsem arada tekrar oluyor.benim uyguladığım ve başarı elde ettiğim yasak ve uygulamalarım şöyle:
- asla peeling (hiç bir marka) kullanılmayacak. kil maskesi uygulanmayacak.
-lif, fırça, kese vb. ile ovulmayacak. hatta hiç dokundurulmayacak. elle de fazla uğraşılmayacak.
- çok tuzlu ve baharatlı ( özellikle de acı baharat) yemeklerden ve turşu dan uzak durulacak.
-yüz her zaman krem temizleyici ile temizlenecek. sabun, jel temizleyiciler kullanılmayacak.
- hiç bir sebeple alkollü tonik sürülmeyecek.
- sirke, kolonyadan kaçılacak, haftada iki üç kere bir gül suyu iyi gider.
- güneş kremi yalnızca güneşten değil, bilgisayar, florasan vb. ışıklardan da korur. en azından 15 faktörlü güneş kremi özellikli nemlendirici kullanılacak.
- yağlı ve kalın krem kullanmak yerine, ince krem kullanıp bir kaç kez üst üste kullanılabilir.
- bepanten tedavi edici özelliğiyle iyileşene kadar, istenirse sürekli kullanılmalı.
aklıma başka uygulamalarım gelirse yazarım.
geçmiş olsun..

ay canim cok tesekkürler.bende dikkat ettim yedigim seylerden oluoyr.domates,armut .sebze meyveden yani.yada icindeki maddelerden birine karsi bisi var.hayattan cikarilmasi en zor olan seyler bunlarda.herseyde domates var ya,artik alerji testi olmaliyim

Benimde aynı bu şekildeydi çok kötü görünüyordu sanki orada kırışıklık varmış gibi koyu renkti. güneşlenince hiç bir şey kalmadı

Ben eksemaya benzettim sanki, kasinti eksemada cok yogun okur sen kasidikcs o yara ilesmez, yada acaba biseye alerjinmi var yada olustu

Back