- 11 Eylül 2009
- 2.720
- 0
- Konu Sahibi yavruceylan1
merhaba arkadaşlar....
3 yıldır bebeğimiz olmuyor her şey denendik.her şey çok çok normal.
Bu denemeler sırasında artık sebeb bulanamayınca tüpe gidelim dedik.
Ocak ayında gitmeden önce çarpıntım vardı ve ellerim titremeye başladı.Doktora gittim tahliller yapıldı ultrason çekildive tshım 0, 000 çıkınca ve usge de tiroidid iltihaplanma var dendi.
Bekleyelim kendinden geçer dendi.
Biz tüp bebeği erteledik.
Bir ay sonra tekrar ölçtürdük gene aynı bu sefer t3 t4 iyice artmış. antiTpo referans aralığındaydı.
İyi ilaca başlayalım dendi 3*1 pro..ly.
20 gün kuyllandım.
Bu arada Ankarada bir doktora gidelim dedik ünlü bir kadın doğumcu, hem de genetik yaptırmış raporu ayarlamış oluruz dedik.
En son gittiğimiz bir prof bundan önce benim benim uzun zamandır hioptroidi hastası olduğumu
(çünkü değerlerim 3 ve üstü çıkmışhatta son ocak ayı 4 çıkmış)
doktorların bunu farketmemesineşaşırdığını söyledi.
Çünkü tshın 2,5 altında olması gerektiğini söyledi.Bu yüzden gebe kalamıyormuşum.
Ancak bir ay içerisinde (şubat itibari ile) hipertiroidi hastasına döndüğümü söyledi ve durumumu ilginç buldu.
İlaç sonrasında çok az bir düzelme oldu ve anti Tpo verilen aralığın 10 katına çıktı.
bu durumda olan var mı aranızda???
varsa bana yardım etsin lütfen
:44:
3 yıldır bebeğimiz olmuyor her şey denendik.her şey çok çok normal.
Bu denemeler sırasında artık sebeb bulanamayınca tüpe gidelim dedik.
Ocak ayında gitmeden önce çarpıntım vardı ve ellerim titremeye başladı.Doktora gittim tahliller yapıldı ultrason çekildive tshım 0, 000 çıkınca ve usge de tiroidid iltihaplanma var dendi.
Bekleyelim kendinden geçer dendi.
Biz tüp bebeği erteledik.
Bir ay sonra tekrar ölçtürdük gene aynı bu sefer t3 t4 iyice artmış. antiTpo referans aralığındaydı.
İyi ilaca başlayalım dendi 3*1 pro..ly.
20 gün kuyllandım.
Bu arada Ankarada bir doktora gidelim dedik ünlü bir kadın doğumcu, hem de genetik yaptırmış raporu ayarlamış oluruz dedik.
En son gittiğimiz bir prof bundan önce benim benim uzun zamandır hioptroidi hastası olduğumu
(çünkü değerlerim 3 ve üstü çıkmışhatta son ocak ayı 4 çıkmış)
doktorların bunu farketmemesineşaşırdığını söyledi.
Çünkü tshın 2,5 altında olması gerektiğini söyledi.Bu yüzden gebe kalamıyormuşum.
Ancak bir ay içerisinde (şubat itibari ile) hipertiroidi hastasına döndüğümü söyledi ve durumumu ilginç buldu.
İlaç sonrasında çok az bir düzelme oldu ve anti Tpo verilen aralığın 10 katına çıktı.
bu durumda olan var mı aranızda???
varsa bana yardım etsin lütfen
:44: