Resimlerde gördüğünüz ilk iki renk Palette-Altın karamel. 3. fotoğrafta boyamaktan vazgeçmiş diplerimin uzamasını bekliyordum. Ordaki renk ise altın karamelin akmış hali.
4. Resimde karamelin üzerine röfle yaptırdım. Tabi uzun süre geçtikten sonra çekilmiş bir fotoğraf, üstüste röfleler yapıldı.
Son resim ise röflenin üzerine boyadığım 4.0 Kahve. Dip rengimi görüyorsunuz 3. resimde, şuan diplerimden bu renk geldikçe berbat bir görüntü almaya başladı. Ne yapsam bilemedim. Altın karamel de hoşuma gidiyordu, 2 cm civarı dibim geldi.
Açık bir renk boyasam diplerimle kahve olan kısımlar arasında nasıl bir renk farkı oluşur?
Ne boyarsam diplerim geldiğinde kötü bir görüntü oluşturmaz?
Şuanda ne renge boyamalıyım ki diplerle boyalı kısımların renk uyumu iyi dursun?:26:
Renk tavsiyelerine açığım. Ten rengim açık, göz rengim mavi.
Teşekkürler :)
Altın karamel 1 Altın karamel 2 Akmış altın karamel Röfle Kahve
bence açık kahve tonlarından gitmelisin..ama ilk fotoğrafta çok güzelmiş renk bende saçlarımı tekrar açacağım tam olarak markası venumarası neydi ilk fotoğrafta boyadığının
bence açık kahve tonlarından gitmelisin..ama ilk fotoğrafta çok güzelmiş renk bende saçlarımı tekrar açacağım tam olarak markası ve numarası neydi ilk fotoğrafta boyadığının
bence açık kahve tonlarından gitmelisin..ama ilk fotoğrafta çok güzelmiş renk bende saçlarımı tekrar açacağım tam olarak markası ve numarası neydi ilk fotoğrafta boyadığının
Bende öyle düşünüyorum ama alttaki kahve olduğu için tutup tutmama konusunda kararsızım. Gizemli kahve falan çok hoşuma gidiyor. Altın karamel palette. 7-554 diye hatrımda kalmış.
kız güzel olunca hersey yakısır ama sanki kahve acık tenini daha belirginlestirmiş gibi... ama kendini iyi hissetmen önemli veee nasıl sewersen öyle yapman daha mantıklı güzel arkadasım
Teşekkür ederim Esasen artık sarı istemiyorum, solgun gösteriyor. İlk kahveye boyadığımda herkes farklı bi hava katmış demişti. Bende alışmıştım. Ama diplerden gelen renk bayağı açık olunca, durumu nasıl kurtarabilirim diye düşünmeye başladım.