Bu durumda hamilelik mümkün mü?

Worrieddd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
1
0
1
32
İyi günler ablalarımm öncelikle hamilelik birçoğunuz için dünyanın en güzel haberi olabiliceği gibi bazıları içinde hayat karartan bir haber olabiliyor. Ben durumu anlatmak istiyorum yorum yaparsanız çok sevinirim stresten sağ kulağım tıkandı 4 5 gündür, rahatsızlandım psikolojik olarak çok kötüyüm uyku uyuyamıyorum.

Biz kız arkadaşımla adet döngüsünün 14. gününde dışarı boşalma olduktan temizlendikten sonra sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama öğrendimki bu şekildede hamile kalınabiliyormuş(kadın doğum uzmanlarına yazdım çok az ama ihtimal var dediler peniste kalan sperm varsa o vajinaya girip dölleyebilir dediler) ve ilişkiden 7 8 saat sonra ella ertesi gün hapı içti adeti gecikti(haptan kaynaklanıyor muhtemelen prospektüste öyle yazıyor). Adeti 5 ila 6 gün geciktiğinin sabahı ilk idrarla idrar testi yaptık o günün akşamıda adet oldu zaten(adeti normal adetmiş 4 5 gün sürmüş hiç bir farkı yok) ama ben kendi kendime korkmaya başladım ya idrar testi yanlış negatifse ve kanaması hamilelikte görülen kanamalardansa diye (üstüne görme olamaz o beklenen adet tarihinden sonra olamıyormuş) başka kanamaysa olabilirmi böyle adete çok benzeyen kanamalar. Bu durumda hala hamile olma şansı var mı sizce,
Şunuda düşündüm idrar testi yanlış negatifi geç döllenme falan olduğunda gösteriyor daha hcg idrar geçmediği için ama bizde geç döllenme diye bir ihtimal yok o günden sonra ilişkimiz olmadı.

yani hamile olsa anlarmıydı 8 haftalık falan olurdu hamile olsaydı sizce mümkünmü?

burası adı üstünde kadınlar kulübü ama sen erkeksin ! korkma bşy olmaz yapıp ettikten sonra tırım tırım böyle dolaşıyosunuz adet olmuş zaten neyin davasındasın hala.maşallah kadınlardan çok şey biliyon bu konuda

erkekler kulubü diye bir site yok mu oraya gidip sorsa daha mantıklı idi :) bence fake hesap neden kız arkadaşı sormuyorda bu şahsiyet soruyor....

bksana kız arkadaşımla diyo :)
İşte erkek arkadaşının ağzından yazıyor gibi yapmış. Bir erkeğin bu konularda bu kadar ayrıntılı bilgi sahibi olması mümkün değil. Geç döllenme demiş hcg demiş.... Hiç inandırıcı değil :)

Bir de erkek olup merak etse netten araştırma yapar. Kadınlar klübüne üye olayım da sorayım demez. En kötü bir doktora gider sorar falan....

Evet zaten baksana geçici olarak hesap pasiftir diyor. Sanki görüyoruz buradan yazan kişiyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…