Gebeliğe Hazırlık BU DURUM NORMAL Mİ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevmek gerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
50
11
1
Kızlar merhaba. Evde 2 gün önce test yaptım silik çıktı ve dün yine 2 farklı test yaptım onlar da biraz daha belirgin olmak üzere pozitif çıktı. Daha emin olmak için hastaneye gittim kan verdim ve beta hcg değeri 80 ile pozitif olduğunu söyledi doktor, ama çok düşük bir değermiş. Adetime de 5 gün var daha bu normal midir, bu ara adet sancısı gibi sancı yaşamaya başladım sorun olur mu, normal mi bu? Lütfen yorum yapar mısınız?

Kan test sonucum da bu şekilde

Eklentiler

• IMG_4810.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 13
Güzelim elinden geldiğince dikkatli ve yavaş hareket etmeye bak bu süreçte daha yeni belli yemene icmene özen göster sancılarında sıkıntı olacağını düşünmüyorum adet günün yaklaşınca sancı oluyor ama tabi kanama ve. olduğunda direk doktora git umarım sağlıkla alırsın kucağına

Normal bir değer adetinize daha 5 gün varmış 1 hafta geçtikten sonra tam pozitif görürsünüz yani testte daha belirgin çıkar hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin adet ağrısı yaşaman da normal her hangi bir kanama yaşarsan hemen doktora gidersin önlemini alırsın

Çok teşekkür ediyorum öyle yapıyorum. Amin

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Teşekkür ederim, kuzeninize de hayırlı olsun son adet tarihim 16 Aralık. Kuzeninizde 13 iken öğrendiğiniz neydi anlamadım tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…