Bu Duellolar Konuşulur :)

mahzen seninle boyumuzda aynı..ben kilo ve yaşça biraz daha büyüğüm senden.yaşım 45.sınıf öğretmeniyim istanbuldayım.2 çocuğum var.sigarayı bıraktım aldım yürüdüm kiloları offf

off ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç :rolleyes::rolleyes:

sağol canım ya şikoluk başa bela :KK61:

yalnız kalan benim :KK43:

Ben hariçç

et evet bana eş arıyoruz :KK70:

yalnızlık ne zor muş yaa

inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakınca :KK70:

ben varım canım bennnn

ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zaten :mad:

canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..

off ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç :rolleyes::rolleyes:
tam düşükte değildi bebğim beyninde araknoid kist denilen bişe vardı... doğsa da boyundan aşağısını oynatamayacak dedi dr ler:KK43:

sağol canım ya şikoluk başa bela :KK61:

yalnız kalan benim :KK43:

Ben hariçç

et evet bana eş arıyoruz :KK70:

yalnızlık ne zor muş yaa

inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakınca :KK70:

ben varım canım bennnn

ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zaten :mad:

canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..

ayy ne güldüm mahzeeeen, işim yok canım, dışarıda yağmur var, yürüyüş te yapmıyorum, eee ne yapayım takıldım kaldım burada ,

kız ne yaptıysam sennen eş yapmadılar,:KK51: ayırdılar ikimizi, yakamozda küsmüş bana, oysaki seninlen duygusal bağımız var bilmiyolar ki :KK60:

hoşbulduk kızlar..:)))

hoşgeldin canım, tanışalım mı

Slm ara öğünümü paylaşayım
Bi Çay bardağı kadar Muhallebi
10 adet leblebi kuruüzüm
6 adet kiraz ( buzluğa atmışta annem nasıl olur diye fena değildi)
1 çilek

mahzen seninle boyumuzda aynı..ben kilo ve yaşça biraz daha büyüğüm senden.yaşım 45.sınıf öğretmeniyim istanbuldayım.2 çocuğum var.sigarayı bıraktım aldım yürüdüm kiloları offf
hmm iyiymiş, sonunda boyu boyuma uygun birini buldum çok şükür, çatlayın işte:KK70:
ne kadar oldu bırakalı sigarayı, bırakınca kaç kilo aldın, sonuçta yeni aldığın kilolar çabuk verirsin

mahzencim boyum seninkiyle aynı:) yaşım ve kilom büyük senden.45 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum ,öğretmenim.2 çocuğum var.bugün rahatsız olduğumdan dolayı izinliyim dolayısıyla evde olduğumdan tartı fotosu yollayabildim:) sigarayı bıraktım 4 ay oldu bayaa bi kilo aldım..:KK43:((

mahzencim boyum seninkiyle aynı:) yaşım ve kilom büyük senden.45 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum ,öğretmenim.2 çocuğum var.bugün rahatsız olduğumdan dolayı izinliyim dolayısıyla evde olduğumdan tartı fotosu yollayabildim:) sigarayı bıraktım 4 ay oldu bayaa bi kilo aldım..:KK43:((
baktım baktım yazdığım mesajı göremedim oturdum bir daha kendimi tanıttım ahahaha

Yok bi süre daha dusunmuyoruz canm ben idare edemem gibi geliyor korkuyorum:KK17:
yaş kaç canım? Evet sorumluluk neticede ama bir bebeğin doğması mucizeymiş ben bunu anladım önceden kolay diye düşünürdüm uzaktan herkese kolay ama işin içine girince hamile kalmak mucize doğması mucize sağlıklı olması mucize

tam düşükte değildi bebğim beyninde araknoid kist denilen bişe vardı... doğsa da boyundan aşağısını oynatamayacak dedi dr ler:KK43:

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Slm ara öğünümü paylaşayım
Bi Çay bardağı kadar Muhallebi
10 adet leblebi kuruüzüm
6 adet kiraz ( buzluğa atmışta annem nasıl olur diye fena değildi)
1 çilek

eşim çok iyisin :KK50:

hmm iyiymiş, sonunda boyu boyuma uygun birini buldum çok şükür, çatlayın işte:KK70:
ne kadar oldu bırakalı sigarayı, bırakınca kaç kilo aldın, sonuçta yeni aldığın kilolar çabuk verirsin

süper, mahzen ve angelic çok uyumlu eş olacaksınız, şimdiden anlaşıldı :KK19:

ayy ne güldüm mahzeeeen, işim yok canım, dışarıda yağmur var, yürüyüş te yapmıyorum, eee ne yapayım takıldım kaldım burada ,

kız ne yaptıysam sennen eş yapmadılar,:KK51: ayırdılar ikimizi, yakamozda küsmüş bana, oysaki seninlen duygusal bağımız var bilmiyolar ki :KK60:

hoşgeldin canım, tanışalım mı
Barıştık ama hala benden kurtulma tekaşındasın
Bırakmıcam kız seni
Kimse alamaz seni elimden
Boyu boyuma kilosu kiloma uygun biri olsa bile istemiyorum artıkın
Zayıfolacam diyorum başka bişeycik demem bundan sonra :KK19:
Sayın konu sahibi Lucky7 eğer zayıfolacam ı benden alırsanız yakarım buraları terk eder giderim :63:

yaş kaç canım? Evet sorumluluk neticede ama bir bebeğin doğması mucizeymiş ben bunu anladım önceden kolay diye düşünürdüm uzaktan herkese kolay ama işin içine girince hamile kalmak mucize doğması mucize sağlıklı olması mucize

25 yasındayım Sen?
Evet aynen öyle. Bi yanımda ya olmazsada vakit kaybediyorsam diye korkuyor. Kısmet nasipten öte yol yok

X