- 1 Mayıs 2011
- 851
- 523
- Konu Sahibi AklinYolu1
mahzen seninle boyumuzda aynı..ben kilo ve yaşça biraz daha büyüğüm senden.yaşım 45.sınıf öğretmeniyim istanbuldayım.2 çocuğum var.sigarayı bıraktım aldım yürüdüm kiloları offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok malesf bakalım hayırlısı deniyoruz ama kısmet
tam düşükte değildi bebğim beyninde araknoid kist denilen bişe vardı... doğsa da boyundan aşağısını oynatamayacak dedi dr leroff ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç
sağol canım ya şikoluk başa bela
yalnız kalan benim
Ben hariçç
et evet bana eş arıyoruz
yalnızlık ne zor muş yaa
inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakınca
ben varım canım bennnn
ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zaten
canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..
off ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç
15 eylülde olduçok geçmiş olsun canım, ne kadar oldu?
hoşgeldin canım, yaş ve boy kaç tanışalım biraz, ben 37 yaş 1,58 boy
benim 1,5 yıl oldu evlilikNe kadarlık evlisiniz?
sağol canım ya şikoluk başa bela
yalnız kalan benim
Ben hariçç
et evet bana eş arıyoruz
yalnızlık ne zor muş yaa
inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakınca
ben varım canım bennnn
ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zaten
canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..
hoşbulduk kızlar..:)))
yok malesf bakalım hayırlısı deniyoruz ama kısmet
inşallh Alah herkese sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsinolur inşallah canım
benim 1,5 yıl oldu evlilik
Amin hepimize inşallah sen düşünüyor musun?Benimde 1bucuga yakın:)
Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla versin kucağına insallah
hmm iyiymiş, sonunda boyu boyuma uygun birini buldum çok şükür, çatlayın iştemahzen seninle boyumuzda aynı..ben kilo ve yaşça biraz daha büyüğüm senden.yaşım 45.sınıf öğretmeniyim istanbuldayım.2 çocuğum var.sigarayı bıraktım aldım yürüdüm kiloları offf
Amin hepimize inşallah sen düşünüyor musun?
baktım baktım yazdığım mesajı göremedim oturdum bir daha kendimi tanıttım ahahahamahzencim boyum seninkiyle aynı:) yaşım ve kilom büyük senden.45 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum ,öğretmenim.2 çocuğum var.bugün rahatsız olduğumdan dolayı izinliyim dolayısıyla evde olduğumdan tartı fotosu yollayabildim:) sigarayı bıraktım 4 ay oldu bayaa bi kilo aldım..((
yaş kaç canım? Evet sorumluluk neticede ama bir bebeğin doğması mucizeymiş ben bunu anladım önceden kolay diye düşünürdüm uzaktan herkese kolay ama işin içine girince hamile kalmak mucize doğması mucize sağlıklı olması mucizeYok bi süre daha dusunmuyoruz canm ben idare edemem gibi geliyor korkuyorum
tam düşükte değildi bebğim beyninde araknoid kist denilen bişe vardı... doğsa da boyundan aşağısını oynatamayacak dedi dr ler
Slm ara öğünümü paylaşayım
Bi Çay bardağı kadar Muhallebi
10 adet leblebi kuruüzüm
6 adet kiraz ( buzluğa atmışta annem nasıl olur diye fena değildi)
1 çilek
hmm iyiymiş, sonunda boyu boyuma uygun birini buldum çok şükür, çatlayın işte
ne kadar oldu bırakalı sigarayı, bırakınca kaç kilo aldın, sonuçta yeni aldığın kilolar çabuk verirsin
mahzencim boyum seninkiyle aynı:) yaşım ve kilom büyük senden.45 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum ,öğretmenim.2 çocuğum var.bugün rahatsız olduğumdan dolayı izinliyim dolayısıyla evde olduğumdan tartı fotosu yollayabildim:) sigarayı bıraktım 4 ay oldu bayaa bi kilo aldım..((
Barıştık ama hala benden kurtulma tekaşındasınayy ne güldüm mahzeeeen, işim yok canım, dışarıda yağmur var, yürüyüş te yapmıyorum, eee ne yapayım takıldım kaldım burada ,
kız ne yaptıysam sennen eş yapmadılar, ayırdılar ikimizi, yakamozda küsmüş bana, oysaki seninlen duygusal bağımız var bilmiyolar ki
hoşgeldin canım, tanışalım mı
yaş kaç canım? Evet sorumluluk neticede ama bir bebeğin doğması mucizeymiş ben bunu anladım önceden kolay diye düşünürdüm uzaktan herkese kolay ama işin içine girince hamile kalmak mucize doğması mucize sağlıklı olması mucize