Bu Duellolar Konuşulur :)

birini bulamadım 60 larda az önceki arkadaş tartı resmini paylaşırsa mahzene eş olur yoksa ona göre bişeyler yapıcaz çözüm var aklımda birkaç plan kimse gelmezse:KK51: gelirse de 1 kişi daha bulmamız lazım onunda çaresine bakıcaz artık:KK66: akşama daha var birleri gelir belki:cool:

ok?

Eklentiler

• 2015-03-04 13.33.04.jpg
    2015-03-04 13.33.04.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 48
off ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç :rolleyes::rolleyes:

yaaaa ben senin eşin olurum, bırakmam seni canııım :KK60::KK19::KK68:
sağol canım ya şikoluk başa bela :KK61:

ilk sayfayı okumayınca tabi benim devreler karıştı eşin zayıfolacam mış yalnız kaldın sanmıştım ya yakamoz varmışya önemli olan kilo yüzdesi zaten sen 300 gr versen o 500 verse aynı yüzdede oluyorsunuz attım tabi aam öyle işte bence daha avantajlı olabilirsin bu durumda:KK19::KK19:
yalnız kalan benim :KK43:
Allah iyiliğini versin, canım ben mahzeni yalnız bırakmamak için yazdıydım, seni neden beğenmeyeyim, hele kilonu daha çok beğendim, bende bir gün o kiloda olur muyum ki :KK43:

o halde herkes eşleşmiş beğenin birbirinizi bakayım manevi destek yapabilirsiniz diğer eşlere mesela olur mu:oops:
Ben hariçç

kızlar mahzene e eş arıyoruz hadi bakalım birisi gelirse ilgilenin burda olanlar tartı resmini atsın bize:KK68: ben hala kahvaltı yapmadım izninizle kahvaltıya kaçarken buraları size emanet ediyorum bu gidişle kahvaltıyı akşam yemeğiyle birleştircem:KK70::KK70:
et evet bana eş arıyoruz :KK70:
Tamam 70.5 sin . Lakeman ile eslestin. 80 civari arkadasin varsa cagirsana mahzene es ariyoruz. :KK51:
yalnızlık ne zor muş yaa

hadi bakalım, şimdiden elveda 3 hatta 4 kiloooo
inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakınca :KK70:
ben 86 kgım .eşleşebileceğim arkadaş var mı?
ben varım canım bennnn
benim arkadaşlarımı mehzen ve lamekanı aldınız elimden , yakamozda küstü benlen , :confused: arada yalnız kalan ben oldum:KK57::mad::mad:
ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zaten :mad:
yok yavaş yavaş tamamen yemekten:) 54 ile evlendim yavaş yavaş 61 e çıktım sonra bir hamilelik geçirdim 4 aylık filandı o süreçte 63,5 64 kilo oldum şimdi veriyorum:)
canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..

off ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç :rolleyes::rolleyes:

sağol canım ya şikoluk başa bela :KK61:

yalnız kalan benim :KK43:

Ben hariçç

et evet bana eş arıyoruz :KK70:

yalnızlık ne zor muş yaa

inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakınca :KK70:

ben varım canım bennnn

ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zaten :mad:

canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..

ben ev toplamaya gidiyorum simdi sana eş geldi mahzen yalnız degilsin:KK66: