Bu Duellolar Konuşulur :)

alışma evreleri bunlar bu birkaç gün biraz zorlanabiliriz:KK51: pırasa dolması nasıl bişey ki bulgur falan varsa içinde 2 grisini orda fazlalık olmuş sanki onun dışında çok fazla bir menü değilde:KK45:
Pirinçli canım
Ben nerdeyse 2 aydır diyet yapıyorum tatlım eğer canım bişey isterse sabah kahvaltısına ekliyorum
Zamanında iki dilim pizza yemişliğimde vardır
Ekmek hiç yemiyorum
Kahvaltımda 3 kepekli grisini yerim sadece
Öğle yemeğim yok akşam 4 gibi yerim günü bitiririm

ben 86 kgım .eşleşebileceğim arkadaş var mı?
tartı resmi atman gerek canım öncelikle birde mahzen var eşi yok henüz 83.1 kilosu zaten yüzde hesabı yapıcaz ama yakın olursa daha iyi olur diye düşündük:KK66:

Tartı resmi atmadan menü paylaşmıyoruz diil mi
paylaşabilirsin canım nasılsa akşam resim atacaksın değil mi:KK19:

Pirinçli canım
Ben nerdeyse 2 aydır diyet yapıyorum tatlım eğer canım bişey isterse sabah kahvaltısına ekliyorum
Zamanında iki dilim pizza yemişliğimde vardır
Ekmek hiç yemiyorum
Kahvaltımda 3 kepekli grisini yerim sadece
Öğle yemeğim yok akşam 4 gibi yerim günü bitiririm
yok iyi yapıyorsun sadece dolmayı merak etmiştim menüde çok fazla değil zaten sıkıntı yok bence:KK66:

SABAH:
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ.
2 YK LOR
ŞEKERSİZ ÇAY
(NORMALDE YEŞİLLİK YERİM AMA ACELE ÇIKTIM)

ARA:
1 SU BARD YOĞURT
1 PORTAKAL

ÖĞLE:
8 YK PIRASA
2 DİLİM EKMEK

ŞİMDİLİK 2 LT SU...SONRAKİ ARA ÖĞÜNÜM 3 YER ELMASI+ 1 SU BARDAĞI YOĞURT.
AKŞAM: 6 PARÇA KÜÇÜK YAĞSIZ TAVA ŞİNİTZEL TAVUK PARÇALARI+ SALATA+ 2 DİLİM EKMEK YATMADAN ÖNCEKİ ARA ÖĞÜN DE SÜT/YOĞURT+ DİYET BİSKÜVİ VEYA MEYVE OLUCAK

SABAH:
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ.
2 YK LOR
ŞEKERSİZ ÇAY

ARA:
1 SU BARD YOĞURT
1 PORTAKAL

ÖĞLE:
8 YK PIRASA
2 DİLİM EKMEK

AKŞAM: 6 PARÇA KÜÇÜK YAĞSIZ TAVA ŞİNİTZEL TAVUK PARÇALARI+ SALATA+ 2 DİLİM EKMEK YATMADAN ÖNCEKİ ARA ÖĞÜN DE SÜT/YOĞURT+ DİYET BİSKÜVİ VEYA MEYVE OLUCAK
:KK9: çok düzenli bir menü diyetisyen menüsü falan mı:KK6:

SABAH:
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ.
2 YK LOR
ŞEKERSİZ ÇAY

ARA:
1 SU BARD YOĞURT
1 PORTAKAL

ÖĞLE:
8 YK PIRASA
2 DİLİM EKMEK

ooo canım dolu dolu bir menü, diyetisyene mi gittin acaba?

:KK9: çok düzenli bir menü diyetisyen menüsü falan mı:KK6:

yaklaşık 2 haftadır diyetisyene gidiyorum ilk hafta çok düzenli değildi ama bu hafta istikrarlıyım... Ben 50 kilodan 63,5 kilolara çıkıp vermeye çalışan biryim:) şuan da en son diyetisyende 61,2 çıktım

zayıfolacam senin kilolarda birini bulursak senin eşinide değiştirebiliriz sanki bir arkadaşın var mı meydan okuyacak:KK68:

yaklaşık 2 haftadır diyetisyene gidiyorum ilk hafta çok düzenli değildi ama bu hafta istikrarlıyım... Ben 50 kilodan 63,5 kilolara çıkıp vermeye çalışan biryim:) şuan da en son diyetisyende 61,2 çıktım
çok iyiymişsin kilo almanın bir nedeni var mı allah korusunda hastalık falan mı yoksa zamanla alıp farketmedin falan mı:KK17: ama tekrar inebilirisn bu azimle:KK66:

benim arkadaşlarımı mehzen ve lamekanı aldınız elimden , yakamozda küstü benlen , :confused: arada yalnız kalan ben oldum:KK57::mad::mad:

çok iyiymişsin kilo almanın bir nedeni var mı allah korusunda hastalık falan mı yoksa zamanla alıp farketmedin falan mı:KK17: ama tekrar inebilirisn bu azimle:KK66:

yok yavaş yavaş tamamen yemekten:) 54 ile evlendim yavaş yavaş 61 e çıktım sonra bir hamilelik geçirdim 4 aylık filandı o süreçte 63,5 64 kilo oldum şimdi veriyorum:)

X