Bu Duellolar Konuşulur :)

kızlar mahzene e eş arıyoruz hadi bakalım birisi gelirse ilgilenin burda olanlar tartı resmini atsın bize ben hala kahvaltı yapmadım izninizle kahvaltıya kaçarken buraları size emanet ediyorum bu gidişle kahvaltıyı akşam yemeğiyle birleştircem

Aslinda fena da olmaz.

Gelen tarti resmiyle gelsin. 3 haftada 3 kilo garanti veriyoruz.

Ben de cikiyorum simdilik. Aksama dogru gorusuruz kizlar.

Kızlar ben wc de 100gr aşağı iniyorum malesef
Buarada kahvaltıda 2 yumurta biraz peynr ve hindi jambon yedm daha hiç su içmedim max 400gr gelmiştir.
Hadi 70.5 olayım

lucky ekmeği tost makinesinde yaktım kömür oldu burda takılırken evi yakcam az sonra daha kahvaltı yapmadım dolanıyorum ortada
kıyamam yaaa

Olmuyor olmuyor biraz bel alti vurun sac basa girin. Ben mi ogreticem size bunlari.

ben eşimlen kavga etmem, reyting uğruna da olsa, asla
Aslinda fena da olmaz.

Gelen tarti resmiyle gelsin. 3 haftada 3 kilo garanti veriyoruz.

Ben de cikiyorum simdilik. Aksama dogru gorusuruz kizlar.

görüşürüz canım

yoksa üzgünüm

ayy kıyamam, kızlar yarın bildirse arkadaşımız, yarın için esnek davransak, yarın 12 ye kadar, ne dersiniz

Benim yarın dememin sebebi sabah aç karnına çeker atarım hemen.. akşam tartıldığım kilo doğru olmaz diye düşünüyorum

canlarim simdi bugün ilk gun birde birden cogaldik ya ondan bugünluk bu kurallar esnedi haftaya kilo bildirimimizi öğlen 12den önce yapıyoruz tamam midir unutmayalim

Benim yarın dememin sebebi sabah aç karnına çeker atarım hemen.. akşam tartıldığım kilo doğru olmaz diye düşünüyorum
sen yinede aksam cekki listeye kaydolmak açısından kural yani bak lamekan da kahvaltıdan sonra tartilip attı kurallara uymak açısından aksam konusuruz bu durumu lucky gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…