- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
+1 derken bir kilo mu 100 gram mi.Ben kahvaltıdan sonra +1 oluyorum
Çokmu yiyorum ne
benimde 1 kilo oluyor lucky+1 derken bir kilo mu 100 gram mi.
1 kilo ise cok yiyorsun. Ne yiyorsun.
benimde 1 kilo oluyor luckyben çay içiyorum birsürü öncesinde de 1 bardak su içiyorum birde yemek yiyince ohoo
bence şimdilik dursun yarın bize asıl kilosunu söylesin nasılYa tamam ama daha cok su . Wc ye gidip oyle tartilin. 300 gram az mi oldu diyorsunuz.
şuan işyerindeyim:) ancak yarın gönderebilirim:)Tarti resmini yuklemen gerek canim. Formatimiz boyle.
kızlar mahzene e eş arıyoruz hadi bakalım birisi gelirse ilgilenin burda olanlar tartı resmini atsın bizeben hala kahvaltı yapmadım izninizle kahvaltıya kaçarken buraları size emanet ediyorum bu gidişle kahvaltıyı akşam yemeğiyle birleştircem
şuan işyerindeyim:) ancak yarın gönderebilirim:)
bugün akşam olsa olmaz mıYarin olmaz canim.
Kızlar ben wc de 100gr aşağı iniyorum malesef
Buarada kahvaltıda 2 yumurta biraz peynr ve hindi jambon yedm daha hiç su içmedim max 400gr gelmiştir.
Hadi 70.5 olayım
kıyamam yaaalucky ekmeği tost makinesinde yaktım kömür oldu burda takılırken evi yakcam az sonradaha kahvaltı yapmadım dolanıyorum ortada
Olmuyor olmuyor biraz bel alti vurun sac basa girin. Ben mi ogreticem size bunlari.
Aslinda fena da olmaz.
Gelen tarti resmiyle gelsin. 3 haftada 3 kilo garanti veriyoruz.
Ben de cikiyorum simdilik. Aksama dogru gorusuruz kizlar.
yoksa üzgünüm
aksam cok geç olur mu atman sanırım sorun olmaz ilk gun olduğundan diye düşünüyorum lucky gelince sorariz sen eve gider gitmez çek resmini olur mu yinedeyoksa üzgünüm
bugün akşam olsa olmaz mı
sen yinede aksam cekki listeye kaydolmak açısından kural yani bak lamekan da kahvaltıdan sonra tartilip attı kurallara uymak açısından aksam konusuruz bu durumu lucky gelinceBenim yarın dememin sebebi sabah aç karnına çeker atarım hemen.. akşam tartıldığım kilo doğru olmaz diye düşünüyorum
tamam sen at akşam biz ona göre kilonu listeye yazarız yineBen akşam atıcam mutlaka:)