- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
unutmuyorum zaten 62 ye rahat düşebilirsin bu durumdaBiliyordum Allah'im dualarimi kabul etti.
Geldim ve gecicem. 62 idim bir ara unutma.
göreceğizzzzz
Her hafta ayni bahane.
bak ya hemen arkamdan konuşuyor
tembel değilim ben ama bugun çok halsizim
evet erkenden damlayacaktım ama gözümü açamadım sonra kalktım elektrikler yok telden de bir türlü giremedim nedense öyle böyle anca geldim işte
unutmuyorum zaten 62 ye rahat düşebilirsin bu durumda
ne demek istediğimi anla
vuhuuuO 62 nin ustunden iki nutella, bir findik ezmesi, bir kutu baklava, bir kutu cikolata , iki kutu helva ve 10 tabak asure gecti . Artik cok zor.
Senin esin benzerin yokta ondan. Nasil
Bak geldi hala kilosunu sakliyor.
Hadi hadi bahane bulma.
canım ben seninle eşim yaaa beğenmedin mi beni
böyle yazınca evet haeketmişsinO 62 nin ustunden iki nutella, bir findik ezmesi, bir kutu baklava, bir kutu cikolata , iki kutu helva ve 10 tabak asure gecti . Artik cok zor.
Sabah:
Iki kibrit kutusu beyaz peynir + bir dilim esmer ekmek
Uc Turk cayi sekersiz
Ara: Latte (sekersiz)
bence eşin olmasına gerek yok yüzdeler önemli nasılsa s haftaya bakarsın birisini gözüne kestirip onu geçmeye çalışırız hepimiz aynı anda 3 5 kişiyle düello yapabiliriz herkese meydan okuruz hepimiz böyle yaparız
Beni önce beğenmeyen sen değilmiydin kicanım ben seninle eşim yaaa beğenmedin mi beni
böyle yazınca evet haeketmişsin
bence eşin olmasına gerek yok yüzdeler önemli nasılsa s haftaya bakarsın birisini gözüne kestirip onu geçmeye çalışırız hepimiz aynı anda 3 5 kişiyle düello yapabiliriz herkese meydan okuruz hepimiz böyle yaparız
Beni önce beğenmeyen sen değilmiydin ki
Allah iyiliğini versin, canım ben mahzeni yalnız bırakmamak için yazdıydım, seni neden beğenmeyeyim, hele kilonu daha çok beğendim, bende bir gün o kiloda olur muyum ki
canım ben seninle eşim yaaa beğenmedin mi beni
Cik . Begenmemis.
Ben geldimmm:) 61,5 kilo ilee:)