- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
- Konu Sahibi AklinYolu1
nick mi değiştin sen bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nick mi değiştin sen bakim
kızlar nickinizi değişme furyasımı var ya kim bu diye düşünüyorum siz burda o neki derken lamekan 2 kedi annesinin hikayesini attı bile bana 2 kedi annesi sendende bekliyoruz eşinin hikayesini öğrende ilk sayfaya koycaz ona göre
bilmiyorum ki neyi deşifre edeyim özele gel bakayım hikayen neymişmusmutlumus esim sana sesleniyorum kiz desifre etmeyesin beni
bilmiyorum ki neyi deşifre edeyim özele gel bakayım hikayen neymiş
ay onu iptal ettim burdayım ben burdaOcean kız sana özel msj atamadım 1239874 gbi bir nick senmiydin?
ay onu iptal ettim burdayım ben burda
sarayca ben sizi çıkartamadım.burda olupta nick mi değiştirdiniz?tekrar geçmiş olsun, aman ihmal etme, git doktora,
lamekancım nasılsın bu gün?
bilmiyorum ki neyi deşifre edeyim özele gel bakayım hikayen neymi
bilmiyorum ki neyi deşifre edeyim özele gel bakayım hikayen neymiş [/QUOTE]
Sabah yazdim bir zahmet okiyiver canim .kizzz aklun nirelerde senun
Benim de mide sorunum var ama nurofen cok kotu yapmiyor beni. Bilmem ki.
Mide haplari var la. ile baslayan onlar iyi geliyor. Istersen yazayim ozelden.
Gerci nurofen i acik acik yazdim. Sileyim mi
En iyisi sen doktora git angelic2 . Kafana gore ilac alma.
Gecici olarak dersek kekik cayi geliyor mideye.
[/QUOsağl gülüm gittim bu sabah doktora.tahliller yapıldı mide koruyucu falanda verdi..benim midemde çok şükür sorun yok..benim başağrısı için aldığım ağrıkesicilerden oldu.az daha mide kanaması geçirecektim.
sarayca ben sizi çıkartamadım.burda olupta nick mi değiştirdiniz?
ama böyle karışıklk oluyor.herkes hangi hesabıyla gruba üye olduysa onunla yazsın.özelden farklı isimle mesaj yazanlar burda farklı nickler..gireyim bir bakayım tenefffüste dedim şaşırdım kaldım..Evet sanırım kendisi zayifolcam
ama böyle karışıklk oluyor.herkes hangi hesabıyla gruba üye olduysa onunla yazsın.özelden farklı isimle mesaj yazanlar burda farklı nickler..gireyim bir bakayım tenefffüste dedim şaşırdım kaldım..
ne oldu şimdi durup dururkenAmma problem oldu ya.
Nick değişmedim o hesabı kapadım şirket mailiyle açmıştım mail değişmedi bir türlü aynı isimle hesap almak için eski hesabı 123 diye isimlendirdim. Kafanız hiç karışmasın ayrılıyorum aranızdan.
Keyifli yarışmalar size.
Amma problem oldu ya.
Nick değişmedim o hesabı kapadım şirket mailiyle açmıştım mail değişmedi bir türlü aynı isimle hesap almak için eski hesabı 123 diye isimlendirdim. Kafanız hiç karışmasın ayrılıyorum aranızdan.
Keyifli yarışmalar size.
Ben msj atmıştım da o yüzden üstüme alındım. Bugün bi iki ters tepki daha aldım tadım kaçtı açıkcası.:/