Bu Duellolar Konuşulur :)

Ben odevim nedeniyle saliya kadar yokum. :KK60:

Gorevleriniz:

1- Uc gun boyunca ekmek turevi , hamur isi vs vs. yememek. Ekmek yemek istediginiz yerde 5 i gecmemek sartiyla tuzsuz, kavrulmamis badem yemek. 3 badem ideal.

2- Ilk sayfadaki birlik esinizi tanimak. Onun kilo hikayesini bir kac cumleyle anlatip bana ya da deadline deadline arkadasiniza gondermek. Carsamba gunu ilk sayfada yayinlanacak hepsi.

3- Gunde en az 5 bardak su icmek. (Su sevmeyenler icin 5 , suyu seviyorsaniz 7)

4- Carsamba gunu oglen saat 12 ye kadar tarti resimli bildirim yapmak.

5- Herhangi bir sorunda deadline deadline a danismak.

Sali gunu gorusuruz. :KK19:

Son düzenleme:
Ben odevim nedeniyle saliya kadar yokum. :KK60:

Gorevleriniz:

1- Uc gun boyunca ekmek turevi , hamur isi vs vs. yememek. Ekmek yemek istediginiz yerde 5 i gecmemek sartiyla tuzsuz, kavrulmamis badem yemek. 3 badem ideal.

2- Ilk sayfadaki birlik esinizi tanimak. Onun kilo hikayesini bir kac cumleyle anlatip bana ya da deadline deadline arkadasiniza gondermek. Carsamba gunu ilk sayfada yayinlanacak hepsi.

3- Gunde en az 5 bardak su icmek. (Su sevmeyenler icin 5 , suyu seviyorsaniz 7)

4- Carsamba gunu oglen saat 12 ye kadar tarti resimli bildirim yapmak.

5- Herhangi bir sorunda deadline deadline a danismak.

Sali gunu gorusuruz. :KK19:

çabuk gel canım , :KK60:

Tekrar slm=)
İş yeri mailiyle açmıştım hesabı .Siteden bildirim maili geliyor sürekli ayarladan kapattım ama geliyor.hesabı değiştirmeyi denedim mail değiştiremedim onaylanmadı üyelik bir türlü:S
Bende yeniden kişisel mailimle açtım hesap.
İş yeri mailleri takip ediliyodur sanırım emin değilim ama rezil olmayım birde

Tekrar slm=)
İş yeri mailiyle açmıştım hesabı .Siteden bildirim maili geliyor sürekli ayarladan kapattım ama geliyor.hesabı değiştirmeyi denedim mail değiştiremedim onaylanmadı üyelik bir türlü:S

iyi yapmışsın değiştirmekle :)

Tekrar slm=)
yeniden mi üye oldun iyi yapmışsın canım:KK19:
Günaydın gıslar
Hala hastayım yerimden kalkamıyorum ama diyete devam
3gün ekmek yemek yokmuuuu :KK42: Deneyelim bakalımm
Bu hikaye olayı ne kızlar? Eşimizin hikayesinimi bizmi atcaz deadline veya lucky'e
evet eşinin hikayesini öğrenip onu tanıycaksın sonra onun hakkında sen bize bir yazı yazacaksın neden kilo almış kilo lama hikayesini :KK49:

Hele hele gıslar bende tokatlıyım :KK48:
:KK48::KK48: selam ozaman:KK48:

bende bu ralar çok yoğunum yarına burdayım hep kızlar:KK54:biraz grip oldum falan işlerimde var çok giremedim 2 gündür normalde burdan hiç çıkmamda ben şimdilik böyle oldu:KK19:

Günaydın gıslar
Hala hastayım yerimden kalkamıyorum ama diyete devam
3gün ekmek yemek yokmuuuu :KK42: Deneyelim bakalımm
Bu hikaye olayı ne kızlar? Eşimizin hikayesinimi bizmi atcaz deadline veya lucky'e
Evet ya su hikaye olayini bende tam anliyamadim..simdi ocean7nin hikayesini ben niye atayim luckye canim:KK70:

Evet ya su hikaye olayini bende tam anliyamadim..simdi ocean7nin hikayesini ben niye atayim luckye canim:KK70:
aslında şöyle eşini tanıyormusun adlı bir çalışma böyle esprili falan bir yazı yazabilirsin bu sefer başarıcağınızı anlatan ve nasıl kilo lamış onu tanımışmısın ilk sayfada bu yazılar yer alacakmış sen düşün ilk yazı benden olcaka o zaman görürsünüz artık nasıl bişey ona göre yazarsınız:KK70:

kızlar nickinizi değişme furyasımı var ya kim bu diye düşünüyorum:KK70::KK70: siz burda o neki derken lamekan 2 kedi annesinin hikayesini attı bile bana:63::63: 2 kedi annesi sendende bekliyoruz eşinin hikayesini öğrende ilk sayfaya koycaz ona göre:KK54:

Slm kızlar
Yoğundum biraz şimdi fırsat bulabildim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim salam
2 dilim kaşar
Bi Çay kaşığı acuka
2 kepekli grisini
Bi bardak Çay
Yarım domates

wuuu ne çok konuşmuşsunuz, oku oku bitiremedim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:kk77:sabah:kk77: