Bu Duellolar Konuşulur :)

şu smootie ne olaki kivi muzu falan karıştırıp içiyosun sanırım etki edermi acep

süper bi baş ağrım var dünden kalan onun dışında iyiyim diyetim hiç ilerlemiyor maalesef o yüzden bugün 1 günlük ayran detoksu yapıcam bu baş ağrısıyla başarabilirsem şayet

ayy bilirim baş ağrısını, detoks iyice azdırmasın ağrıyı, çok geçmiş olsun,

aşağıdaki diyeti bi gözden geçir istersen, bak burda bir arkadaş 4 gün yaptı 1,6 kg vermiş,
http://www.diyetevim.com/2014/08/sifirlama-diyeti-unluleri-zayiflatan-diyet.html

olmaz, hepimiz iddialiyiz

Tabi ki.

ıhhh gitmiyo bendekiler
günaydın buarada

Insulin direnci olan sendin dimi. Ayran detoxunu onermem.

--------------------------

Grupca 3 gun boyunca hic bir ekmek turevi, hamur isi yemiyoruz arkadaslar.

Ekmek yemek istedigimiz yerde en fazla 5 adet cig badem yiyoruz.

Birde bunu deneyin. Isteyen bugun baslasin isteyen yarin.

evet insülin direncim var maalesef
hafta sonu araya girince cok zorlanıyorum ben.eşime kızıma yemek hazırlarken atıştırıyorum bende

Lucky ayran detoksunu insülin direnci yüzünden mi önermiyorsun? nasıl etkiliyor ki?

Ayran detoxu gercek detox degil , su kaybedersin. Ayrica kotulesirsin sonra yemeklere saldirirsin.

Gercek detox icin sadece sebze , meyve (fruktoz icerdigi icin tartisilir) agirlikli beslenmelisin.

Hm doğru olabilir ben ne zaman pirinç detoksu ayran detoksu denemeye kalksam ikindiye doğru vazgeçiyorum. Piskolojim çok bozuluyor. Sebepsiz mutsuz ve sinirli oluyorum kaybettirmesin benim suyumu aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…