Bu Duellolar Konuşulur :)

kızlar akşam şu meşhur smoothie yaptım, ama çocuklar içer belki dedim, içmediler ben 1 bardak içtim, tadı fena değil, vücudunu şaşırtmak isteyen deneyebilir 2-3 gün, mahzen özellikle sen bi bak istersen :)
şu smootie ne olaki kivi muzu falan karıştırıp içiyosun sanırım etki edermi acep:KK64::KK64:

süper bi baş ağrım var dünden kalan :110::110: onun dışında iyiyim diyetim hiç ilerlemiyor maalesef o yüzden bugün 1 günlük ayran detoksu yapıcam bu baş ağrısıyla başarabilirsem şayet

ayy bilirim baş ağrısını, detoks iyice azdırmasın ağrıyı, çok geçmiş olsun,

aşağıdaki diyeti bi gözden geçir istersen, bak burda bir arkadaş 4 gün yaptı 1,6 kg vermiş,
http://www.diyetevim.com/2014/08/sifirlama-diyeti-unluleri-zayiflatan-diyet.html

olmaz, hepimiz iddialiyiz :KK53:

Tabi ki. :21:

ıhhh gitmiyo bendekiler :KK12::KK12:
günaydın buarada

Insulin direnci olan sendin dimi. Ayran detoxunu onermem.:KK12:

--------------------------

Grupca 3 gun boyunca hic bir ekmek turevi, hamur isi yemiyoruz arkadaslar.

Ekmek yemek istedigimiz yerde en fazla 5 adet cig badem yiyoruz.

Birde bunu deneyin. Isteyen bugun baslasin isteyen yarin. :KK19:

Tabi ki. :21:

Insulin direnci olan sendin dimi. Ayran detoxunu onermem.:KK12:

--------------------------

Grupca 3 gun boyunca hic bir ekmek turevi, hamur isi yemiyoruz arkadaslar.

Ekmek yemek istedigimiz yerde en fazla 5 adet cig badem yiyoruz.

Birde bunu deneyin. Isteyen bugun baslasin isteyen yarin. :KK19:

evet insülin direncim var maalesef
hafta sonu araya girince cok zorlanıyorum ben.eşime kızıma yemek hazırlarken atıştırıyorum bende

Ayran detoxu gercek detox degil , su kaybedersin. Ayrica kotulesirsin sonra yemeklere saldirirsin.

Gercek detox icin sadece sebze , meyve (fruktoz icerdigi icin tartisilir) agirlikli beslenmelisin. :KK51:

Hm doğru olabilir ben ne zaman pirinç detoksu ayran detoksu denemeye kalksam ikindiye doğru vazgeçiyorum. Piskolojim çok bozuluyor. Sebepsiz mutsuz ve sinirli oluyorum kaybettirmesin benim suyumu aman :KK70:

X