Bu Duellolar Konuşulur :)

Sorabilirsin canım
Banyoda zehirlendiler banyo sobasını bilir misin?
Kömür atmış yengem kocasıyla öğle vakti girmişler 5 saat banyoda kalmışlar evde kızı ve torunlarıda vardı unutmuşlar mı bilmiyorum kimse de gidip kapıyı çalıp bakmamış
Teyzelerimde eve girip çıkmışlar o gün
Aynı günde İstanbul'a gideceklerdi kızının yanına
Banyo yapıp temiz gidelim Demiş karı koca
Ölüm için hazırlanmışlar resmen
Sanırım zehirlendiklerini farkedip yarım yamalak giyinmişler
Ilk kapıyı açmayı düşünememişler

Allah rahmet eylesin cok uzuldum ...mekanlaricennet olsun cok buyuk bir aci .kizlarina gideceklermis birde kizin duyduktan sonraki hali offf cok zor anne ve babasini beklerken kitlendim yazamiyorum...Allah sabir versin ...

Aksamki menum

salata tavuklu
ayran
bol yesillik
iki kasik pilav
bir portakal
ve bir elma
iki bardak yesil cay
Suyumuda ictim 2 lt tamamladim.

kızlar şimdi şöyle bir durum var:ben dün öğlen tartıldım gruba katılırken.86,3 geldim.hastalığımdan dolayı akşam üstünüze afiyet istifralar falan bu sabah tartıldım 85.3 olmuşum..benim bu sabah ki kilomu yazalım da haksızlık olmasım diyorum..

Bence değişime gerek yok şu an ki kaybın yarın olcak kaybı yavaşlatabilir zaten.

daha ilk günden 1 kg eksildi.ben baştan bildireyim dedim...lucky nasıl karar verirse öyle yaparız o zaman..
bence o 1 kilo zaten su kaybı yemek yiyip su içersen daha fazla çıkar bence şimdilik kalsın canım ama lucky gelince bir bakarız duruma :cool:

selam kızlar anca gelidm dışarlarda birazda grip oldum sanırım boğazım ağrıyordu zaten şimdide başımda ağrıyor çok kötü bişey ya:KK51: sizde iyi bu sefer o kadar çok konuşmamışsınız eşlerinizi tanıyın kilo alma hikayelerini öğrenip onun hakkında kısa bir tanıtım yazısı yazın ilk sayfaya ekleyeceğiz herkes eşiyle ilgili anlatacak bana yada lucky e mesaj atın unutmayın:KK28::KK28:

Allah rahmet eylesin cok uzuldum ...mekanlaricennet olsun cok buyuk bir aci .kizlarina gideceklermis birde kizin duyduktan sonraki hali offf cok zor anne ve babasini beklerken kitlendim yazamiyorum...Allah sabir versin ...
Âmin canım Sağol
Zor olmaz mı canım kızı bi heyecan annesini bekliyordu 9 aylıkta kızı var onunda
Annesini babasını beklerken o gitti cenazeleri görmeye

Eşim, kaderdaşım nerelerdesin gelde acıkın birbirimizi tanıyalım
Bak birbirimiz hakkında bilgiler sunucaz

İyi akşamlar kızlar
5 Mart

Kahvaltı

1 bardak süt
1 yumurta
4 zeytin
Yarım domates
1 dilim ekmek

Öğle
Ton balığı (yağını süzdüm)
1 dilim ekmek

Akşam
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık Tavuk ciğeri
2 çatal Hoşmerim (Mısır unundan yapılıyormuş)

Su: 3 lt
Spor: Lesli 3mile

X