- Konu Sahibi AklinYolu1
Kiz ben bos bogazligimdan yedimkiii .soylettirdinya banaBeğendimde yumurta hem tok tutucu hemde protein yağ yakımını kolaylaştırıyor ya ondan dedim=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ben bos bogazligimdan yedimkiii .soylettirdinya banaBeğendimde yumurta hem tok tutucu hemde protein yağ yakımını kolaylaştırıyor ya ondan dedim=)
Sorabilirsin canım
Banyoda zehirlendiler banyo sobasını bilir misin?
Kömür atmış yengem kocasıyla öğle vakti girmişler 5 saat banyoda kalmışlar evde kızı ve torunlarıda vardı unutmuşlar mı bilmiyorum kimse de gidip kapıyı çalıp bakmamış
Teyzelerimde eve girip çıkmışlar o gün
Aynı günde İstanbul'a gideceklerdi kızının yanına
Banyo yapıp temiz gidelim Demiş karı koca
Ölüm için hazırlanmışlar resmen
Sanırım zehirlendiklerini farkedip yarım yamalak giyinmişler
Ilk kapıyı açmayı düşünememişler
kızlar şimdi şöyle bir durum var:ben dün öğlen tartıldım gruba katılırken.86,3 geldim.hastalığımdan dolayı akşam üstünüze afiyet istifralar falan bu sabah tartıldım 85.3 olmuşum..benim bu sabah ki kilomu yazalım da haksızlık olmasım diyorum..
Bence değişime gerek yok şu an ki kaybın yarın olcak kaybı yavaşlatabilir zaten.
bence o 1 kilo zaten su kaybı yemek yiyip su içersen daha fazla çıkar bence şimdilik kalsın canım ama lucky gelince bir bakarız durumadaha ilk günden 1 kg eksildi.ben baştan bildireyim dedim...lucky nasıl karar verirse öyle yaparız o zaman..
Âmin canım teşekkür ederimYaKaMoZz-z başın sağolsun canım geçmiş sayfalarda okudum da çok üzücü gerçekten allah kalanlara sabır versin
üzgünüz canım bugün kimseyi almıyoruz dün akşama kadardı süreYa ben de katılmak istiyorumm. 69.4 kiloyum.. Beni de alıın.
bu arada tokatlımısın bende tokatlıyım gerçi tokatta yaşamıyoruz ama tokatlıyım neticedeÂmin canım teşekkür ederim
Âmin canım SağolAllah rahmet eylesin cok uzuldum ...mekanlaricennet olsun cok buyuk bir aci .kizlarina gideceklermis birde kizin duyduktan sonraki hali offf cok zor anne ve babasini beklerken kitlendim yazamiyorum...Allah sabir versin ...
Tokatlıyım canım evet bende Tokat'ta yaşamıyorum 5 Yıldır istanbuldayımbu arada tokatlımısın bende tokatlıyım gerçi tokatta yaşamıyoruz ama tokatlıyım neticede
O zaman herkese küsüyor ve gidiyorumüzgünüz canım bugün kimseyi almıyoruz dün akşama kadardı süre
küsme canım kurallar böyle çok ciddiyizdir bu konuda sağlık olsun kilo vermeye çalış her çarşamba sende gel kilonu yaz nispetini yap bizeO zaman herkese küsüyor ve gidiyorum
Zayıflayıp geleceğim, dönüşüm muhteşem olacak.
Allah sabir versin baktim simdi netten cok uzucuÂmin canım Sağol
Zor olmaz mı canım kızı bi heyecan annesini bekliyordu 9 aylıkta kızı var onunda
Annesini babasını beklerken o gitti cenazeleri görmeye
Canım bu haberi kaldırabiliyormuyuz bi fikrin varmıAllah sabir versin baktim simdi netten cok uzucu
Bir bilgim yok canim ama neden kaldirmak istiyorsun..Canım bu haberi kaldırabiliyormuyuz bi fikrin varmı