Bu Duellolar Konuşulur :)

SAGLIKLI-YASAM.jpg

hadi iyi akşamlar, akşam çok kaynatmayın e mi :KK53:

çok yazık.. Allah rahmet eylesin..çocukları falan yok muydu yanlarında?yaşça büyükler miydi? çok sordum ama üzüldüm hakkaten
Sorabilirsin canım
Banyoda zehirlendiler banyo sobasını bilir misin?
Kömür atmış yengem kocasıyla öğle vakti girmişler 5 saat banyoda kalmışlar evde kızı ve torunlarıda vardı unutmuşlar mı bilmiyorum kimse de gidip kapıyı çalıp bakmamış
Teyzelerimde eve girip çıkmışlar o gün
Aynı günde İstanbul'a gideceklerdi kızının yanına
Banyo yapıp temiz gidelim Demiş karı koca
Ölüm için hazırlanmışlar resmen
Sanırım zehirlendiklerini farkedip yarım yamalak giyinmişler
Ilk kapıyı açmayı düşünememişler

Zayıfolacam
35 gün önce dayımı ve yengemi kaybetmiştim onlarda kaldım dün gece uyumadık 6 ya kadar
Uyanıncada işleri vardı onlara yardım ettim 1 saat kadar
başın sağolsun canım, allah sabır versin
Teşekkür ederim canım yok kömürden zehirlendiler
gerçekten zor bir durum, kalanlara sabır diliyorum. maalesef güzel ülkemin acı bir meselesi. Belki de haberi duymuşumdur tde, çok üzülüyorum bu soba zehirlenmesi olayına
kızlar şimdi şöyle bir durum var:ben dün öğlen tartıldım gruba katılırken.86,3 geldim.hastalığımdan dolayı akşam üstünüze afiyet istifralar falan bu sabah tartıldım 85.3 olmuşum..benim bu sabah ki kilomu yazalım da haksızlık olmasım diyorum..
canım bence düşmeyelim istifra nedeniyle yaşadığın sıvı kaybı, o da düzelince yerine gelir. yemek yiyememiş olduğun için kardasın biraz belki ama o da olsun o kadar
mahzen nazar değdirdin, 30 dk. çalışmak zorun da kaldım :KK53:
ah canım kıyamam sana ben, akşam iyi dinlen bari:rolleyes:

başın sağolsun canım, allah sabır versin

gerçekten zor bir durum, kalanlara sabır diliyorum. maalesef güzel ülkemin acı bir meselesi. Belki de haberi duymuşumdur tde, çok üzülüyorum bu soba zehirlenmesi olayına

canım bence düşmeyelim istifra nedeniyle yaşadığın sıvı kaybı, o da düzelince yerine gelir. yemek yiyememiş olduğun için kardasın biraz belki ama o da olsun o kadar

ah canım kıyamam sana ben, akşam iyi dinlen bari:rolleyes:
Sağol canım evet haberlerde vardı

Sorabilirsin canım
Kömür atmış yengem kocasıyla öğle vakti girmişler 5 saat banyoda kalmışlar evde kızı ve torunlarıda vardı unutmuşlar mı bilmiyorum kimse de gidip kapıyı çalıp bakmamış
canım banyo sobası benim bildiğim kazanlı bişey, altında odun yada kömür yanarken üzerindeki kazanda su kaynar , ondan mı ?

Sorabilirsin canım
hey Allahım yaa.kızları falan da ayıp olmasın rahatsız olmasınlar diye yanlarına gitmemişler heralde..ecelleri gelmiş işte ..Mekanları cennet olsun..

hey Allahım yaa.kızları falan da ayıp olmasın rahatsız olmasınlar diye yanlarına gitmemişler heralde..ecelleri gelmiş işte ..Mekanları cennet olsun..
Âmin canım
Öyle olmuş zaten canım karı koca diye rahatsız etmemişler kimsenin aklına gelmemiş zehirlenme ihtimali

sıfırlama diyeti varmış arkadaşlar..smootie diye bir karışım içiliyormuş.ben araştıerıp yapmayı düşünüyorum..

Akşam yemeğimi şimdi yedim kızlar
Yarım tavuk göğüsünden yağsız baharatlı sote
Bol bol yeşillik salatası
10 adet zeytin
Bugünlükte bitti çok şükür

X