Bu Duellolar Konuşulur :)

eşim ben sana ne diyebilirim ki, menün çok iyi, zaten gayet iyi kilodasın, boyunu unuttum kaçtı acaba :)

aynen valla kendime şaşırıyorum ama devamı gelmeyecek sanma, artık böyle

Ben öğlen yoğurt yicektim sadece azar işittim yanlış yapıyorum diye . Of ya ne zor menü ayarlamak.

selam kızlar, yaw ben gerçekten çok çalışıyorum, bir kaçamak yap yım diye uğruyorum o da oku oku bitmiyor.
alıntı yapamadım kusura bakmayın..
Sarayca kaynatan sensin yaw seni biraz uzak tutmalı burdan

evet canım çok çalışıyorum ben yaa.
hedefin en az bir buçuk kilo olsun diyen bir arkadaş vardı, benim sanırım en yüksek hedefim olur o
angelic2 geçmiş olsun canım, bu agrı kesiciler maalesef mideyi mahvediyor, mide koruyucu almadan kullanmamak lazım, benim de midem çok hassastır yıllardır muzdaribim. Mide ilacın yok mu, yada yazdırma imkanın? ihmal etme derim mazallah daha kötüsü olmasın cnm

mide için spazm çozucu bir ilaç var onunla düzeldim biraz.bugün okula geldim.öğrencilerde ben gelmeyince gelmiyor o yüzden bugün iyi kötü başladım çalışmaya..

kızlar şimdi şöyle bir durum var:ben dün öğlen tartıldım gruba katılırken.86,3 geldim.hastalığımdan dolayı akşam üstünüze afiyet istifralar falan bu sabah tartıldım 85.3 olmuşum..benim bu sabah ki kilomu yazalım da haksızlık olmasım diyorum..

Bence değişime gerek yok şu an ki kaybın yarın olcak kaybı yavaşlatabilir zaten.

boy iyi, 57 kg. gayet iyi duruyordur sende, spor yapıyormusun eşim

mahzen nazar değdirdin, 30 dk. çalışmak zorun da kaldım

canım bakalım kızlar ne diyecek, tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…