- Konu Sahibi AklinYolu1
Ask olsun beyenmedinmi menumu kiz ..Menüne bence yumurta da ekle. Kendime hayrım yok sana olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ask olsun beyenmedinmi menumu kiz ..Menüne bence yumurta da ekle. Kendime hayrım yok sana olsun
güzel menü afiyet olsun bol eksiler olsun canım..bende sabah menümü yazayım
sabah
kalkınca sirkeli su
2 dl tam buğday ekmeği
1 kk süzme peynir
2 adet burgu peynir
6 adet zeytin
marul
yeşil çay
5-1 yerde çay
500 ml su
herkese merhaba yoğun bir gün benim için girmeye çok fırsatım olmadı
sabahki menüm süzme peynir biraz tulum peyniri domates yeşillik ve 1 dilim ekmek
buarada rakibem nerelerdesin
zayıfolcam
Hedefin enaz birbucuk kilo olsun haftada
Slm kızlar uykusuz gece ve uyanır uyanmaz koşturmacadan yorgun haldeyim kahvaltı yapmadım canım istemedi
Sadece bi bardak nescafe
Harika bi kahvaltı olmuş canım afiyet olsun
Kahvalti menucugum
bir dilim peynir
birkactane zeytin
domates salatalik
bir dilim kepek ekmeyi
bir dilimcik salam
iki bardak cay ..a buarada suyumu ve yesil cayimida ekliyimmm ..
Neyse brn cikiyorum kimsecikler yok zaten ..kizimla ilgileniyim bari kuzucumu parka goturiyim .evimide mis gibi terrtemiz yaptim simdi bitti isim ama kimsecikler kalmamis burda .cikiyim bari
günaydın kızlarrrr
midem iki gündür mahvetti beni.başağrısı için ağrıkesiciyi fazla kaçırdım iki gündür mide ağrısından kıvrandırdı beni..
sabahtan beri bişey yiyemedim daha.korkuyorum bişey yemeye çünkü mideme bişey gidince hemen bir ağrı başlıyor.
birazdan okula gideceğim öğlenciyim.bir tost yapacağım ayranla okulda onu yiyeceğim bakalım..
rakibime mahzenciğime de sevgilerimi sunuyorum..
güzel menü afiyet olsun bol eksiler olsun canım..
yok cnm evle okulum cok yakın kahvaltıyı evde yapıyorum öğle yemeğini okulda hallediyorumaaa kızlar ne yazmışsınız, oku oku bitmedi yahuuu
heyyy neredesiniz, mahzen çok çalışıyosun balım, biraz az çalış arada uğra buralara
merhaba canım, kahvaltın fena değil, sende ben gibi iş yerinde mi yiyorsan?
rakibem benim öpüyorum seni...
way yüksek bir rakammm ama güzeel
merhaba eşim, hayırdır çocuk mu uyutmadı , ben her gece öyleyim
teşekkür ederim canım
afiyet olsun canım, kızınla iyi gezmeler dilerim
merhaba canım, çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda geçer, kendine iyi bak.. sevgiler
teşekkür ederim, iş yerine götürüyorum, ancak böyle hazırlayabiliyorum
yok cnm evle okulum cok yakın kahvaltıyı evde yapıyorum öğle yemeğini okulda hallediyorum
müdür yardımcısıyım şuan maalesefben kahvaltıyı hazırlayıp götürüyorum iş yerine, öğlen iş yerinde hallediyorum :) , tam gün mü çalışıyorsun ?
şuan moralim çok bozuk okuldaki bazıları yüzünden
bişeyler yemek istiyor cnm şöyle tatlı falan 2 diyet bisküvi yedim bile
hımmm istemeden mi yapıyorsun, benim 2 abim sınavla oldular, şimdi ise kendi istekleri ile bıraktılarmüdür yardımcısıyım şuan maalesef
Beğendimde yumurta hem tok tutucu hemde protein yağ yakımını kolaylaştırıyor ya ondan dedim=)
Ask olsun beyenmedinmi menumu kiz ..
geçmiş olsun :/günaydın kızlarrrr
midem iki gündür mahvetti beni.başağrısı için ağrıkesiciyi fazla kaçırdım iki gündür mide ağrısından kıvrandırdı beni..
sabahtan beri bişey yiyemedim daha.korkuyorum bişey yemeye çünkü mideme bişey gidince hemen bir ağrı başlıyor.
birazdan okula gideceğim öğlenciyim.bir tost yapacağım ayranla okulda onu yiyeceğim bakalım..
rakibime mahzenciğime de sevgilerimi sunuyorum..
öğlen menümü yazayım
öğlen
1 tabak etli türlü
1 kase mercimek çorbası
akşam
pırasa
yoğurt
havuç
turp
spor
5000 adım attım
su
şimdiden 2 lt geçti
şimdi sınavla değil müdür istersen seni müdür yardımcısı oluyorsun.isteyerek oldum ama bu kadar çetrefilli olmaz diye düşünmüştüm.öğretmenle uğraşmak ayrı sıkıntı cocuklarla ugrasmak ayrı sıkıntıhımmm istemeden mi yapıyorsun, benim 2 abim sınavla oldular, şimdi ise kendi istekleri ile bıraktılar
Kız bu mevsimde çilek yenir mi mevsim meyvelerini yesene daha besleyiciSlm
Bugün kahvaltı yapmadığım için öğle yemeği yedim şimdi
2 servis kaşığı patates yemeği
Biraz lahana turşusu
4 Çilek
4 dilim muz
Slm
Bugün kahvaltı yapmadığım için öğle yemeği yedim şimdi
2 servis kaşığı patates yemeği
Biraz lahana turşusu
4 Çilek
4 dilim muz
aferin aferin
şimdi sınavla değil müdür istersen seni müdür yardımcısı oluyorsun.isteyerek oldum ama bu kadar çetrefilli olmaz diye düşünmüştüm.öğretmenle uğraşmak ayrı sıkıntı cocuklarla ugrasmak ayrı sıkıntı