Bu Duellolar Konuşulur :)

günaydın kızlarrrr
midem iki gündür mahvetti beni.başağrısı için ağrıkesiciyi fazla kaçırdım iki gündür mide ağrısından kıvrandırdı beni..
sabahtan beri bişey yiyemedim daha.korkuyorum bişey yemeye çünkü mideme bişey gidince hemen bir ağrı başlıyor.
birazdan okula gideceğim öğlenciyim.bir tost yapacağım ayranla okulda onu yiyeceğim bakalım..
rakibime mahzenciğime de sevgilerimi sunuyorum..:KK59:

aaa kızlar ne yazmışsınız, oku oku bitmedi yahuuu :KK53:

heyyy neredesiniz, mahzen çok çalışıyosun balım, biraz az çalış arada uğra buralara:confused:

herkese merhaba yoğun bir gün benim için girmeye çok fırsatım olmadı
sabahki menüm süzme peynir biraz tulum peyniri domates yeşillik ve 1 dilim ekmek

buarada rakibem nerelerdesin:KK68:
zayıfolcam :KK74::KK74:

merhaba canım, kahvaltın fena değil, sende ben gibi iş yerinde mi yiyorsan?

rakibem benim öpüyorum seni...:KK15:

Hedefin enaz birbucuk kilo olsun haftada

way yüksek bir rakammm ama güzeel :nazar::KK9:

Slm kızlar uykusuz gece ve uyanır uyanmaz koşturmacadan yorgun haldeyim kahvaltı yapmadım canım istemedi
Sadece bi bardak nescafe

merhaba eşim, hayırdır çocuk mu uyutmadı :emir_bebek:, ben her gece öyleyim:confused::confused::confused::confused:

Harika bi kahvaltı olmuş canım afiyet olsun :KK15:

teşekkür ederim canım:KK36:

Kahvalti menucugum
bir dilim peynir
birkactane zeytin
domates salatalik
bir dilim kepek ekmeyi
bir dilimcik salam :KK53:
iki bardak cay ..a buarada suyumu ve yesil cayimida ekliyimmm ..

Neyse brn cikiyorum kimsecikler yok zaten ..kizimla ilgileniyim bari kuzucumu parka goturiyim .evimide mis gibi terrtemiz yaptim simdi bitti isim ama kimsecikler kalmamis burda .cikiyim bari

afiyet olsun canım, kızınla iyi gezmeler dilerim :KK68:

günaydın kızlarrrr
midem iki gündür mahvetti beni.başağrısı için ağrıkesiciyi fazla kaçırdım iki gündür mide ağrısından kıvrandırdı beni..
sabahtan beri bişey yiyemedim daha.korkuyorum bişey yemeye çünkü mideme bişey gidince hemen bir ağrı başlıyor.
birazdan okula gideceğim öğlenciyim.bir tost yapacağım ayranla okulda onu yiyeceğim bakalım..

merhaba canım, çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda geçer, kendine iyi bak.. sevgiler :KK60::KK68:

güzel menü afiyet olsun bol eksiler olsun canım..

teşekkür ederim, iş yerine götürüyorum, ancak böyle hazırlayabiliyorum :KK39:

aaa kızlar ne yazmışsınız, oku oku bitmedi yahuuu :KK53:

heyyy neredesiniz, mahzen çok çalışıyosun balım, biraz az çalış arada uğra buralara:confused:

merhaba canım, kahvaltın fena değil, sende ben gibi iş yerinde mi yiyorsan?

rakibem benim öpüyorum seni...:KK15:

way yüksek bir rakammm ama güzeel :nazar::KK9:

merhaba eşim, hayırdır çocuk mu uyutmadı :emir_bebek:, ben her gece öyleyim:confused::confused::confused::confused:

teşekkür ederim canım:KK36:

afiyet olsun canım, kızınla iyi gezmeler dilerim :KK68:

merhaba canım, çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda geçer, kendine iyi bak.. sevgiler :KK60::KK68:

teşekkür ederim, iş yerine götürüyorum, ancak böyle hazırlayabiliyorum :KK39:
yok cnm evle okulum cok yakın kahvaltıyı evde yapıyorum öğle yemeğini okulda hallediyorum

şuan moralim çok bozuk okuldaki bazıları yüzünden:KK57::KK57:
bişeyler yemek istiyor cnm şöyle tatlı falan 2 diyet bisküvi yedim bile:KK35:

günaydın kızlarrrr
geçmiş olsun :/

hımmm istemeden mi yapıyorsun, benim 2 abim sınavla oldular, şimdi ise kendi istekleri ile bıraktılar :KK14:
şimdi sınavla değil müdür istersen seni müdür yardımcısı oluyorsun.isteyerek oldum ama bu kadar çetrefilli olmaz diye düşünmüştüm.öğretmenle uğraşmak ayrı sıkıntı cocuklarla ugrasmak ayrı sıkıntı

Slm
Bugün kahvaltı yapmadığım için öğle yemeği yedim şimdi
2 servis kaşığı patates yemeği
Biraz lahana turşusu
4 Çilek
4 dilim muz

eşim ben sana ne diyebilirim ki, menün çok iyi, zaten gayet iyi kilodasın, boyunu unuttum kaçtı acaba :)

aynen valla kendime şaşırıyorum :KK70: ama devamı gelmeyecek sanma, artık böyle :KK39:

Zayıfolacam
35 gün önce dayımı ve yengemi kaybetmiştim onlarda kaldım dün gece uyumadık 6 ya kadar
Uyanıncada işleri vardı onlara yardım ettim 1 saat kadar

şimdi sınavla değil müdür istersen seni müdür yardımcısı oluyorsun.isteyerek oldum ama bu kadar çetrefilli olmaz diye düşünmüştüm.öğretmenle uğraşmak ayrı sıkıntı cocuklarla ugrasmak ayrı sıkıntı

anladım, zorluğunu biliyorum , kolay gelsin, herkesle uğraşmak zor :KK64:

X