- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
yoğurt ye bence aç gezme
Yogurt karni doyuruyor mu ki .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoğurt ye bence aç gezme
doyurmuyor ama bir süre idare ediyor ben akşam çok eydim galiba yine patlayacam bu gidilşle sen kilo vereceksin ben burda zayıfolacamı bekliycem vur bana luckyYogurt karni doyuruyor mu ki .
mahzenimlen zati aşk yaşıyoruz biz (ama gizli )
aman eşim yeme sakın
başlasın tatlım
merhaba canım, katılmak istermisin bize,
eline sağlık canım
ben saat başı artıyorum amaKatilmak isteyen hala tarti resmiyle katilabilir. Saat basi 500 gram eksiltiyoruz.
doyurmuyor ama bir süre idare ediyor ben akşam çok eydim galiba yine patlayacam bu gidilşle sen kilo vereceksin ben burda zayıfolacamı bekliycem vur bana lucky
slm canım ben izleyim sizimahzenimlen zati aşk yaşıyoruz biz (ama gizli )
aman eşim yeme sakın
başlasın tatlım
merhaba canım, katılmak istermisin bize,
eline sağlık canım
ya sen latteyi şekersiz mi içiyorsun nerden alıyorsun bana onu söyle bende latte içecem söyle söyleHerkes gider sen topikte tek kalirsin. Demedi deme 59 u dusun.
Beni idare eden tek sey latte.
ben saat başı artıyorum ama
ya sen latteyi şekersiz mi içiyorsun nerden alıyorsun bana onu söyle bende latte içecem söyle söyle
off biliyorum tabiki yinede şansımı deneyim dedim neyse bende 2 si bir arada nescafeyle idare ederim napayımIste saat basi arttigimiz icin eksiltiyoruz.
Adresi veriyorum Buckingham palace , Lucky corner.
Londra'da canim uzak olmasan gel diyicem.
Evet tabi ki sekersiz.
off biliyorum tabiki yinede şansımı deneyim dedim neyse bende 2 si bir arada nescafeyle idare ederim napayım
off o çok acı ya onu şekersiz içemiyorum ben üçü değil ikisi birlikte lucky benimkilerinUcu birarada olmasin sakin.
Mis gibi Turk kahvesi icsene.
off o çok acı ya onu şekersiz içemiyorum ben üçü değil ikisi birlikte lucky benimkilerin
şimdi şekersiz çay içcem ben beni kahveyle kandıramazsın akşam akşam yarın içerim yarın işim var akşama kadar yokum çok kaynatmazlar umarım burdaIki kasik seker de koy sen. Kasma o kadar ama esmer seker olsun.
Bak bakalim degisiklik yapacak mi kilonda.
şimdi şekersiz çay içcem ben beni kahveyle kandıramazsın akşam akşam yarın içerim yarın işim var akşama kadar yokum çok kaynatmazlar umarım burda
evet çok zor oluyor ya bende merak ediyorum umarım 59 u görcezSonradan okumak zor oluyor dimi.
Yarin benim de isim var erkenden cikicam. Yalniz 59 olmayi baya bir kafama koydum. Bakalim bu hafta kac cikicam.
evet çok zor oluyor ya bende merak ediyorum umarım 59 u görcez
ya deme öyle boğazım ve başım ağrıyor bak zaten yarın söyelyebilirsin şimdi alınasım varBen gorurum de sen gorur musun bilemem.
ya deme öyle boğazım ve başım ağrıyor bak zaten yarın söyelyebilirsin şimdi alınasım var
dolunay geçiyor bak olabilir aslında haftaya eksilmiş olucam söz ne kadar bilemem de fazlada olabilir niye olmasınAman kiz halimi biliyorsun . Ben suan devam ediyorsam sen hayda hayda edersin.
6 Marttan sonra cabuk kilo verebilirsin . Oyle bir duyum aldim dermisim.