-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Senin kilona yakin benim cnm ..:))kızlar bana müsaade artık kaçmam gerek, işler beni bekler şu eşleşme işini tekrar konuşalım, ya da inallah benim kiloma yakın biri gelir öpüldünüz..
senin kilona yakın var canım seni eşleştirdik bile ilk sayfaya bakabilirsin oceanla eşleştinSenin kilona yakin benim cnm ..:))
Mahzen arkadas ile daha yakin nerdeyse ayni neden onun eslesmedim ..senin kilona yakın var canım seni eşleştirdik bile ilk sayfaya bakabilirsin oceanla eşleştin
Cnm benim kilom suan kiyafet ile 83.8 kiyafetsizmi yoksa sabah ac karnina olan kiloyumu sayiyosunuz...ona gore tartilip yaziyim
çünkü onları önceden eşleştirmiştik canım o nedenle bir sıkıntı olmaz ama yakın çünkü eşinle kiloların bak zayıfolacam la eşi yakamoz aralarında 10 kilo var birbirlerinden ayrılmak istemiyor çok yakın olmak önemli değil önemli olan haftaya vermiş olmak kaç kilo verdiğin de önemli değil yüzden önemli o nedenle bişey değişmez kimle eşleştiğin sen kilo vermeye çalış yeterMahzen arkadas ile daha yakin nerdeyse ayni neden onun eslesmedim ..
Farketmez cnm zaten ..onemli olan kilo vermek .hepimize kolay gelsin.çünkü onları önceden eşleştirmiştik canım o nedenle bir sıkıntı olmaz ama yakın çünkü eşinle kiloların bak zayıfolacam la eşi yakamoz aralarında 10 kilo var birbirlerinden ayrılmak istemiyor çok yakın olmak önemli değil önemli olan haftaya vermiş olmak kaç kilo verdiğin de önemli değil yüzden önemli o nedenle bişey değişmez kimle eşleştiğin sen kilo vermeye çalış yeter
J.mm
Farketmez cnm zaten ..onemli olan kilo vermek .hepimize kolay gelsin.
yoğurt ye bence aç gezmeOyle acimki midem kaziniyo suan ama yemicem:)))
ıyılık bebegmmmselam tatlıbikız naber
ıyılık bebegmmm
senden naberr
cok guzelmıs bu uygulama:)
hayırlı olsun kuzucugumevet değil mi yeni uygulamalar yeni başlangıçlar
sağol canımcımhayırlı olsun kuzucugum
sende herkesi istiyosun ama mahzenide iste tam olsun
Şuan Nescafé içiyorum acıktım
başlasın tatlımZayıfolacam hadi bakalım düello başlasın
slm kızlar başarılar
Listemiz ilk sayfada hazirdir. Rakibiz ama asil amacimiz eglenerek kilo vermek . O yuzden herkes grupta herkes birbirine kilo verme konusunda yardim etmelidir. Renkleri ayni olan arkadaslar takim arkadasidir ve birbirine extra destek olmak zorundadir.
Hayirli ugurlu olsun.
Oyle acimki midem kaziniyo suan ama yemicem:)))