Bu Duellolar Konuşulur :)

kızlar kilolarınızın aynı olması önemli değil yakın olması da önemli değil ama daha iyi olur diye öyle eşleştirdik önemli olan verdiğiniz kilonun yüzdesi yüzdenize göre düello yapıyoruz yani şartlar eşit yüzdeyide biz hesaplarız ama temeli şu verdiğiniz kiloyu şimdiki kilonuza bölerek hesaplanıyor yani fazla kiloloarınızın yüzde kaçını veriyorsunuz o önemli birde hepimiz birbirimize rakibiz eşimize de rakibiz ama aynı zamanda eşimizi destekliyoruz yardımcı oluyoruz anlaşıldımı şimdi herke eşine sahip çıksın bu kadar :KK23::KK54:

Mahzen arkadas ile daha yakin nerdeyse ayni neden onun eslesmedim ..
çünkü onları önceden eşleştirmiştik canım o nedenle bir sıkıntı olmaz ama yakın çünkü eşinle kiloların bak zayıfolacam la eşi yakamoz aralarında 10 kilo var birbirlerinden ayrılmak istemiyor çok yakın olmak önemli değil önemli olan haftaya vermiş olmak kaç kilo verdiğin de önemli değil yüzden önemli o nedenle bişey değişmez kimle eşleştiğin sen kilo vermeye çalış yeter:KK51:

Listemiz ilk sayfada hazirdir. Rakibiz ama asil amacimiz eglenerek kilo vermek . O yuzden herkes grupta herkes birbirine kilo verme konusunda yardim etmelidir. Renkleri ayni olan arkadaslar takim arkadasidir ve birbirine extra destek olmak zorundadir.

Hayirli ugurlu olsun. :nazar:

J.mm
çünkü onları önceden eşleştirmiştik canım o nedenle bir sıkıntı olmaz ama yakın çünkü eşinle kiloların bak zayıfolacam la eşi yakamoz aralarında 10 kilo var birbirlerinden ayrılmak istemiyor çok yakın olmak önemli değil önemli olan haftaya vermiş olmak kaç kilo verdiğin de önemli değil yüzden önemli o nedenle bişey değişmez kimle eşleştiğin sen kilo vermeye çalış yeter:KK51:
Farketmez cnm zaten ..onemli olan kilo vermek .hepimize kolay gelsin.

sende herkesi istiyosun ama mahzenide iste tam olsun:KK70:

mahzenimlen zati aşk yaşıyoruz biz (ama gizli :KK53:)

Şuan Nescafé içiyorum acıktım

aman eşim yeme sakın:stop:

Zayıfolacam hadi bakalım düello başlasın :KK5:
başlasın tatlım :KK60:

slm kızlar başarılar

merhaba canım, katılmak istermisin bize,:KK74:

Listemiz ilk sayfada hazirdir. Rakibiz ama asil amacimiz eglenerek kilo vermek . O yuzden herkes grupta herkes birbirine kilo verme konusunda yardim etmelidir. Renkleri ayni olan arkadaslar takim arkadasidir ve birbirine extra destek olmak zorundadir.

Hayirli ugurlu olsun. :nazar:

eline sağlık canım :KK19:

Oyle acimki midem kaziniyo suan ama yemicem:)))

:stop::stop:

X