Bu Duellolar Konuşulur :)

Kizlar sizler kac kilosunuz?
ilk sayfaya ekleyince lucky görürüsn ordan bir herkes tam olsun listeyi düzenleriz o zaman rahat olur eşleşiyoruz hem ona göre takılcaz hem birbirimizle hem eşleştiğimiz kişiyle yarışıp aynı zamanda eşimize destek olmak amacımız:KK51: karışık oldu biraz ama :KK70:

ilk sayfaya ekleyince lucky görürüsn ordan bir herkes tam olsun listeyi düzenleriz o zaman rahat olur eşleşiyoruz hem ona göre takılcaz hem birbirimizle hem eşleştiğimiz kişiyle yarışıp aynı zamanda eşimize destek olmak amacımız:KK51: karışık oldu biraz ama :KK70:
Ayy cok heyecanli yaa .eslesmeli olsa daha heyecanli olur bence ..eslesmeli olsun

neler oluyor burada :KK51::KK57::KK53:

hani benim yakamozuum:KK57:

iyi akşamlar canım.ama pırasa ve yoğurt yetecek mi acıkmaz mısın gece?

doydum, tabağı tam doldurmuştum çünkü :):kk77::KK76:
lucky bu nasıl soru :KK70::KK70: yok mu arttıran normalde kaçmış soralım ona göre takılalım:KK25: birde yakamozla zayıfolacam ayrılmam diye tuturdular ayırma kız onları:KK70::KK70:

sakın beni eşimden ayırmayın, yakamozda bizimle olsun 4 lü eş oluruz olmadı öyle yapalım
:KK60:

Lucky ya zayıfolacam ka eşleşmiştik biz

evet, bizi ayırmasınlar
wuhuu 2 kişiyle düellom var o zaman zayıfolcam sana yaklaşmak en büyük hedefim:KK76::KK76::KK76::KK37:

hahaha ben çok pis gaza geldim, çok yakında deadline'i geçecem birkere :p

Yok cnm okadar dusmuyor kiyafetsiz 83.3[/QUOTE şuan kıyafetsiz halin mi 83.3 sabah mı?

sakın beni eşimden ayırmayın, yakamozda bizimle olsun 4 lü eş oluruz olmadı öyle yapalım

evet, bizi ayırmasınlar

:KK61::KK61::KK61:

evet, bizi ayırmasınlar

Aranizda 10 kilo fark var mantikli degil. Beni sosyetik cizgimden kaydirmayin. :KK70:

kızlar bu ilk eşleşmeye göre şu şeklilde olsun mu hepiniz razıysanız sıkıntı yok the rapne kimin yanında olamk isterse oraya üçlü yaparız:KK76: lucky ne diyorsun sende:KK66:
lucky deadline
lamekan 2kedi annesi
yakamoz zayıfolacam
mahzen angelic
ocean asra78
therapne

kızlar bu ilk eşleşmeye göre şu şeklilde olsun mu hepiniz razıysanız sıkıntı yok the rapne kimin yanında olamk isterse oraya üçlü yaparız:KK76: lucky ne diyorsun sende:KK66:
lucky deadline
lamekan 2kedi annesi
yakamoz zayıfolacam
mahzen angelic
ocean asra78
therapne

lamekanı da bize ver :KK53:

lucky deadline
lamekan 2kedi annesi
yakamoz zayıfolacam
mahzen angelic
ocean asra78
therapne

Hadi oyle olsun. :KK19:

Therapne disinda eslestiriyorum. Daha resmini koymadi. Gelirse istedigi bir gruba girsin.

En azindan 83 yapalim duz olsun. Salata da yese aksam oldu. Sabah arkadastan 400 gram kestik.:KK51:
Cnm benim kilom suan kiyafet ile 83.8 kiyafetsizmi yoksa sabah ac karnina olan kiloyumu sayiyosunuz...ona gore tartilip yaziyim

Cnm benim kilom suan kiyafet ile 83.8 kiyafetsizmi yoksa sabah ac karnina olan kiloyumu sayiyosunuz...ona gore tartilip yaziyim
biz sabah aç karnına tartılanı kabul ediyoruz ama bugün senin gibi olan arkadaştan o kadar düştük haksızlık olamsın sen sabah aç karnına tartıl yine asıl kilonu bilmiş olursun:KK51: biz 83 alalım sabah 83 çıkarsın muhtemelen:KK51:

biz sabah aç karnına tartılanı kabul ediyoruz ama bugün senin gibi olan arkadaştan o kadar düştük haksızlık olamsın sen sabah aç karnına tartıl yine asıl kilonu bilmiş olursun:KK51: biz 83 alalım sabah 83 çıkarsın muhtemelen:KK51:
Tam cnm

X