- 1 Mayıs 2011
- 851
- 523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
küsüratını yazmasak yeterli bence..83kgKac kilo eksik yazalim.
Evet yeni cektim yolladimAksamki kilon dimi bu?
1.5 kilo eksik olsun bence hatta 2 bile olur çünkü kıyafetsiz aç karnına tartılıyoruz bizKac kilo eksik yazalim.
normalde kaçsın sabah tartılmışmıydın yani şimdi toksun falan ya ondan soruyoruz bu tartıda çıkan fazla o kesinEvet yeni cektim yolladim
Canım en son ne zaman yemek yedin bugünEvet yeni cektim yolladim
Yok cnm nerdeyse hicbisey yemedim ac halim bu en ac Halim yani bugun basladim danormalde kaçsın sabah tartılmışmıydın yani şimdi toksun falan ya ondan soruyoruz bu tartıda çıkan fazla o kesin
tamam o zamn senden eksiltme yapmasın lucky tabloyla uğraşıyordu birazdan gelirYok cnm nerdeyse hicbisey yemedim ac halim bu en ac Halim yani bugun basladim da
Bugun hic yemek yemedim desem..yani yedimde Cok az salata ayran falan gecistirdim bugun oyle oldu..yarin duzene sokucamCanım en son ne zaman yemek yedin bugün
kızlar 83 yazalım bence.kızcağıza ahiret soruları sormayalım artık..en son ne yedin ?nerde yedin?Yok cnm nerdeyse hicbisey yemedim ac halim bu en ac Halim yani bugun basladim da
1 kilo düşelim o zaman 82.8 olsunYok cnm nerdeyse hicbisey yemedim ac halim bu en ac Halim yani bugun basladim da
Canım zaten kıyafetsiz tartılsa 83.3 çıkarkızlar 83 yazalım bence.kızcağıza ahiret soruları sormayalım artık..en son ne yedin ?nerde yedin?naaptın ?eheuhe
Yok cnm okadar dusmuyor kiyafetsiz 83.31 kilo düşelim o zaman 82.8 olsun
Şuan kıyafetsiz tartılsan 83.3 çıkarsın çünkü
kızlar 83 yazalım bence.kızcağıza ahiret soruları sormayalım artık..en son ne yedin ?nerde yedin?naaptın ?eheuhe
Canım zaten kıyafetsiz tartılsa 83.3 çıkar
Sabaha kadar 82 yi rahat görür
Yok cnm okadar dusmuyor kiyafetsiz 83.3[/QUOTE şuan kıyafetsiz halin mi 83.3 sabah mı?
durun sakin olun önce birileri geldikçe eşleşmeler değişiyor sürekli en sonkini az sonra karar vercezwuhuu 2 kişiyle düellom var o zaman zayıfolcam sana yaklaşmak en büyük hedefim