Bu Duellolar Konuşulur :)

Slm kızlar
Akşam yemeğimi yedim yarın saat önce
kuru Patlıcan barbunya ve bulgurdan yapılmış bi yemek adını bilmiyorum ama çok güzeldi dolu dolu bi tabak yedim suyunu yemedim çatalla yavaş yavaş yedim
Oğlum pasta yedi şimdi iki çatalda ondan aldım
Bugün yemek işi bitti acıkırsam Nescafé içerim

bende ara öğünümü yaptım kabak tatlısı yedim ama şekrsiz kaynatıyor annem bal kabağını üstüne şeker döküp yeniyor normalde ben azıcık bal döktüm şekerden iyidir kare dilimdi küçüktü aslında yanında 1 çay bardağı süt 2 ceviz

erken mi yiyorsun akşamı ne güzel biz 6 da yiyoruz babamı bekliyoruz ben acıkırsam 5 te yiyoruz belli olmuyor ama bu saatten sonra başak yemezsen sıkıntı yok

erken mi yiyorsun akşamı ne güzel biz 6 da yiyoruz babamı bekliyoruz ben acıkırsam 5 te yiyoruz belli olmuyor ama bu saatten sonra başak yemezsen sıkıntı yok
Evet canım bu saatlerde bırakıyorum iyi oluyor ya gece çok hafif hissediyorum kendimi bazen gözüm dönüyo tabi ama tutuyorum kendimi
Geçen gün mercimek Köftesi vardı akşam gidip gelip baktım ona gece 10 kez uyandım uyandıkça aklıma gelen tekşey mercimek köftesiydi Sabahı zor ettim

ama yememkle iyi yapmışsın ya çok takdir ettim geçen bizim evdede vardı pasta akşam ama zor dayandım yememk için gece rüyamda pastalara baka baka kilo alıyordum seni yemedim niye kilo aldımki diye söyleniyordum kabus çok fenaydı

Bu arada azcık kendimden bahsedeyim
Adım Derya
27 yaşındayım
4 Yaşında bi erkek anasıyım
164 boyum
20 nisanda oğlumun doğum günü o gün 55 olmam lazıııııım
bende 24 yaşında bekarım 8 nisanda kendi doğum günüm var hedefim o zamana boyum 162 sanırsam 161 diyen var beni gittikçe küçültüyorlar neyse ben 162 bilirim kendimi

Mahzencim sen karatay diyeti yapıyorsun sanırım.ben diyetisyen listemi uygulayacağım.ve haftaya çarşambaya kadar en az 2 kg vericem diyorum..haydiii çek kılıcınıııı sen kaç verirsin

İnşaal bende çok duydum iyi örneklerde var kötü örnekler de hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…