- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi AklinYolu1
gizli işler çevirmeyin bakayımwaav bu çok heyecanlı olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizli işler çevirmeyin bakayımwaav bu çok heyecanlı olacak
zaten yarın gelsen almazdık kuarllar gereği çok ciddiyizdir bugün akşama kadar katılım var sonra yok tam zamanında geldinTamda gününde gelmişim hoş olmuş=)
gizli işler çevirmeyin bakayım
eşleşmelerde kendiliğinden olmuş işte ne güzel :)şimdi şu an burda olanlar eksik var mı eşleşmeler kısmını lucky gelince yaparız tekrar biraz değişiklik olabilir bence
lucky
deadline
lamekan
2kediannesi
yakamoz
zayıfolacam
mahzen
angelic
ocean28
therapne
evet öyle olmuş sanırım sen ve yakamoz ve therapne ve ocean arasında fark fazla ama yüzde işin içine girince sorun olmaz diye düşünüyorum bu konuyu bağlarız akşam lucky ileeşleşmelerde kendiliğinden olmuş işte ne güzel :)
bu arada benim diğer rakibim sensin sen bana yetişmeden inmem luckyde benden aşğı olmadan daha fazla vermem şart çok arada kaldımeşleşmelerde kendiliğinden olmuş işte ne güzel :)
evet öyle olmuş sanırım sen ve yakamoz ve therapne ve ocean arasında fark fazla ama yüzde işin içine girince sorun olmaz diye düşünüyorum bu konuyu bağlarız akşam lucky ile
bu arada benim diğer rakibim sensin sen bana yetişmeden inmem luckyde benden aşğı olmadan daha fazla vermem şart çok arada kaldım
tamam oda aynısını söyledi ayırmayacaz siziben yakamozdan ayrılmam baştan söyleyeyim
evet biraz öyle oldu
çok bilinmeyenli denklem gibi oldu
tamam canım görüşürüz akşam çok konuşmayız bencede yeter bu kadar birazda yarına kalsınkızlar yarına görüşürüz ben çıkayım yavaş yavaş akşama pek olamıyorum, çünkü minnacık 2 bebişim var , akşam fazla yazmayın,sabah okuması zor olmasın
iyi akşamlar hepinize
lamekan eşin iki kediannesi yakala bakayım burad biyerdeydi
kızlar yarına görüşürüz ben çıkayım yavaş yavaş akşama pek olamıyorum, çünkü minnacık 2 bebişim var , akşam fazla yazmayın,sabah okuması zor olmasın
iyi akşamlar hepinize
2 kedi annesi nerelerdesin cnm hu hu
merhaba cnm tanıyalımmı biraz birbirimiziAaa benim eşim çıkmış sonunda ortayaa
merhaba cnm tanıyalımmı biraz birbirimizi
benim yaş 30
boy 1.60
öğretmenim peki ya sen
benden 1 adım öndesin ilk hedefim seni yakalamak o haldeBen 25 yasındayım
Boyum 157 (Ay iyi boylarımız yakınmış)
Ev hanımıyım canm 70.5'im ve hedefim 45 kg