- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
olsun cnm, verirsin sonra mühim olan o illetten kurtulmak, son aldıklarını kolay verirsinmahzen seninle boyumuzda aynı..ben kilo ve yaşça biraz daha büyüğüm senden.yaşım 45.sınıf öğretmeniyim istanbuldayım.2 çocuğum var.sigarayı bıraktım aldım yürüdüm kiloları offf
evet ya seninle kadim bir ortak geçmişimiz var oysa ama bilemezler ki? Neyse artık hem benim çok tatlı bir eşim var artıkayy ne güldüm mahzeeeen, işim yok canım, dışarıda yağmur var, yürüyüş te yapmıyorum, eee ne yapayım takıldım kaldım burada ,
kız ne yaptıysam sennen eş yapmadılar,ayırdılar ikimizi, yakamozda küsmüş bana, oysaki seninlen duygusal bağımız var bilmiyolar ki
waay, çapkınlık haaacanıııım seni bırakır mıyım, 3 lü eş alırım gene seni bırakmam benn
kadim bir geçmişimiz var dedim ya, kimse görmeden takılırız birliktezaten mahzen buldu eşini, bana bakmaz artıkın
4 ay oldu Allahıma şükür...5 kilo falan koydum üstüne..
canım şuan eşsiz var mı bilmiyorum ama hızla çoğalıyoruz, tartı resmini ekle sana bulunur elbet uygun bir eşBende katılabilir miyim? Tanıdığım kimse yok ama eşsiz biri varsa eğer ben 85 kiloyum.
Barıştık ama hala benden kurtulma tekaşındasın
Bırakmıcam kız seni
Kimse alamaz seni elimden
Boyu boyuma kilosu kiloma uygun biri olsa bile istemiyorum artıkın
Zayıfolacam diyorum başka bişeycik demem bundan sonra
Sayın konu sahibi Lucky7 eğer zayıfolacam ı benden alırsanız yakarım buraları terk eder giderim
bişey olmaz sen daha şanslı olursun boyuna göre fazla kilon var diyeŞimdi kızlar benim eşimin boyu atıyorum 175se nolcak? Ben 157yim
tamam canım bir eş gelir belki sanada zaten yüzde önemli gelmezsede bakarızBende katılabilir miyim? Tanıdığım kimse yok ama eşsiz biri varsa eğer ben 85 kiloyum.
burayı okumaya yetişemiyorum ki, hemen uğruyorum oraya damahzen arada bir de kendi günlüğüne bak, bişey sordum ya
lamekan eşin iki kediannesi yakala bakayım burad biyerdeydine konuşmuşsunuz arkadaş yaoku oku takip edemedim
sanırım eş de bulunmuş bana nerde bakim o şanslı kişi
olsun cnm, verirsin sonra mühim olan o illetten kurtulmak, son aldıklarını kolay verirsin
evet ya seninle kadim bir ortak geçmişimiz var oysa ama bilemezler ki? Neyse artık hem benim çok tatlı bir eşim var artık
waay, çapkınlık haaa
kadim bir geçmişimiz var dedim ya, kimse görmeden takılırız birlikte
canım şuan eşsiz var mı bilmiyorum ama hızla çoğalıyoruz, tartı resmini ekle sana bulunur elbet uygun bir eş
olmadı canım resim yok altta dosya yükleden yapınca orda birde küçük rsimi seçmen lazım sonra cevaplaya bas hişç olmadı bilgisayar varsa fotoyu yükle ordan at ben öyle yapıyorum tel deli ediyorda beniOldu mu
1 kilo bile versem öper Başıma koyarım diyeyimcanım sen 3 hafta için kaç kilo hedefliyorsun,
ay deli oldum iş yerindeyim eve geçince eklerim o zaman.olmadı canım resim yok altta dosya yükleden yapınca orda birde küçük rsimi seçmen lazım sonra cevaplaya bas hişç olmadı bilgisayar varsa fotoyu yükle ordan at ben öyle yapıyorum tel deli ediyorda beni
oo ne güzel güle oynaya ver, benim 13-14 kilo var1 kilo bile versem öper Başıma koyarım diyeyim
Bu hafta 1.600 gr verdim ama bu tamamen yanıltmaca diyorum çünkü 3 günlük bi şok diyet Yaptım o Yüzden böyle çok verdim bu hafta normalde 500 gr falan veriyorum bazen daha az oluyor kilom az olduğu için vücut direniyor
Birde haftaya regl dönemine gircem + lar beni bekliyor demek
Son 3 kilocuk var keyifli bi şekilde vereyim diyorum
ay deli oldum iş yerindeyim eve geçince eklerim o zaman.
evde dene vaktin var nasılsa bekleyelim sana da uygun birisini gerçi kim geldi falan yakalaymadım ben hemen bir toplayımay deli oldum iş yerindeyim eve geçince eklerim o zaman.
olmuş ama gördüm gördüm
süper canım, çarşambaları tartı günü :) hoşgeldin tekrar
çarşamba sabahları öğlen 12 e kadar tartı resminle böyle geliyorsunTartı günümüz hangi gün?
aynen oyle ama sussss, kimsecikler duymasın :)gizli aşk mı yaşıyalım diyorsun
Tartı gunümüz bugün cnmTartı günümüz hangi gün?
aynen oyle ama sussss, kimsecikler duymasın :)
burda senin için cıss ekmek olmuş sanırımmenüm:
sabah:
2 yumurta
1 sb tavuk suyu
2 küçük portakal (cvit diye yedim)
öğle:
1 tabak barbunya pilaki
1 bardak ayran
küçük bir parça tam buğday köy ekmeği
suyum az, 2 litreye tamamlıycam
akşama balık olucak, yanında bool tahinli kabak tatlısı yerim şimdiden söylim cıss değil karatayda ama sadece balığın yanında