Bu Duellolar Konuşulur :)

mahzen seninle boyumuzda aynı..ben kilo ve yaşça biraz daha büyüğüm senden.yaşım 45.sınıf öğretmeniyim istanbuldayım.2 çocuğum var.sigarayı bıraktım aldım yürüdüm kiloları offf
olsun cnm, verirsin sonra mühim olan o illetten kurtulmak, son aldıklarını kolay verirsin
ayy ne güldüm mahzeeeen, işim yok canım, dışarıda yağmur var, yürüyüş te yapmıyorum, eee ne yapayım takıldım kaldım burada ,

kız ne yaptıysam sennen eş yapmadılar,:KK51: ayırdılar ikimizi, yakamozda küsmüş bana, oysaki seninlen duygusal bağımız var bilmiyolar ki :KK60:
evet ya seninle kadim bir ortak geçmişimiz var oysa ama bilemezler ki? Neyse artık hem benim çok tatlı bir eşim var artık
canıııım seni bırakır mıyım, 3 lü eş alırım gene seni bırakmam benn :KK60::KK19::KK50:
waay, çapkınlık haaa

zaten mahzen buldu eşini, bana bakmaz artıkın :63:
kadim bir geçmişimiz var dedim ya, kimse görmeden takılırız birlikte :KK45:

4 ay oldu Allahıma şükür...5 kilo falan koydum üstüne..

Bende katılabilir miyim? Tanıdığım kimse yok ama eşsiz biri varsa eğer ben 85 kiloyum.
canım şuan eşsiz var mı bilmiyorum ama hızla çoğalıyoruz, tartı resmini ekle sana bulunur elbet uygun bir eş

Barıştık ama hala benden kurtulma tekaşındasın
Bırakmıcam kız seni
Kimse alamaz seni elimden
Boyu boyuma kilosu kiloma uygun biri olsa bile istemiyorum artıkın
Zayıfolacam diyorum başka bişeycik demem bundan sonra :KK19:
Sayın konu sahibi Lucky7 eğer zayıfolacam ı benden alırsanız yakarım buraları terk eder giderim :63:
:KK70::KK70:

Şimdi kızlar benim eşimin boyu atıyorum 175se nolcak? Ben 157yim:KK48:
bişey olmaz sen daha şanslı olursun boyuna göre fazla kilon var diye :KK70:
Bende katılabilir miyim? Tanıdığım kimse yok ama eşsiz biri varsa eğer ben 85 kiloyum.
tamam canım bir eş gelir belki sanada zaten yüzde önemli gelmezsede bakarız:KK66:

Oldu mu SC20150304-143100.png

Son düzenleme:
olsun cnm, verirsin sonra mühim olan o illetten kurtulmak, son aldıklarını kolay verirsin

evet ya seninle kadim bir ortak geçmişimiz var oysa ama bilemezler ki? Neyse artık hem benim çok tatlı bir eşim var artık

waay, çapkınlık haaa

kadim bir geçmişimiz var dedim ya, kimse görmeden takılırız birlikte :KK45:

canım şuan eşsiz var mı bilmiyorum ama hızla çoğalıyoruz, tartı resmini ekle sana bulunur elbet uygun bir eş

gizli aşk mı yaşıyalım diyorsun :KK48::KK53::rolleyes:

canım sen 3 hafta için kaç kilo hedefliyorsun,
1 kilo bile versem öper Başıma koyarım diyeyim
Bu hafta 1.600 gr verdim ama bu tamamen yanıltmaca diyorum çünkü 3 günlük bi şok diyet Yaptım o Yüzden böyle çok verdim bu hafta normalde 500 gr falan veriyorum bazen daha az oluyor kilom az olduğu için vücut direniyor
Birde haftaya regl dönemine gircem + lar beni bekliyor demek
Son 3 kilocuk var keyifli bi şekilde vereyim diyorum

olmadı canım resim yok altta dosya yükleden yapınca orda birde küçük rsimi seçmen lazım sonra cevaplaya bas hişç olmadı bilgisayar varsa fotoyu yükle ordan at ben öyle yapıyorum tel deli ediyorda beni:KK12:
ay deli oldum iş yerindeyim eve geçince eklerim o zaman.

1 kilo bile versem öper Başıma koyarım diyeyim
Bu hafta 1.600 gr verdim ama bu tamamen yanıltmaca diyorum çünkü 3 günlük bi şok diyet Yaptım o Yüzden böyle çok verdim bu hafta normalde 500 gr falan veriyorum bazen daha az oluyor kilom az olduğu için vücut direniyor
Birde haftaya regl dönemine gircem + lar beni bekliyor demek
Son 3 kilocuk var keyifli bi şekilde vereyim diyorum
oo ne güzel güle oynaya ver, benim 13-14 kilo var :KK43: biraz sıkmam lazım

ay deli oldum iş yerindeyim eve geçince eklerim o zaman.

mesaj yazdığın yerde cevapla var onun yanında dosya yükleye basıp yüklüyosun canım, çok kolay aslında

menüm:
sabah:
2 yumurta
1 sb tavuk suyu
2 küçük portakal (cvit diye yedim)

öğle:
1 tabak barbunya pilaki
1 bardak ayran
küçük bir parça tam buğday köy ekmeği :KK43:

suyum az, 2 litreye tamamlıycam
akşama balık olucak, yanında bool tahinli kabak tatlısı yerim şimdiden söylim cıss değil karatayda ama sadece balığın yanında

menüm:
sabah:
2 yumurta
1 sb tavuk suyu
2 küçük portakal (cvit diye yedim)

öğle:
1 tabak barbunya pilaki
1 bardak ayran
küçük bir parça tam buğday köy ekmeği :KK43:

suyum az, 2 litreye tamamlıycam
akşama balık olucak, yanında bool tahinli kabak tatlısı yerim şimdiden söylim cıss değil karatayda ama sadece balığın yanında
burda senin için cıss ekmek olmuş sanırım:KK48: karataya göre neyse az yediysen bişey olma dimi ama:KK19:

X