- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- Konu Sahibi AklinYolu1
olsun cnm, verirsin sonra mühim olan o illetten kurtulmak, son aldıklarını kolay verirsinmahzen seninle boyumuzda aynı..ben kilo ve yaşça biraz daha büyüğüm senden.yaşım 45.sınıf öğretmeniyim istanbuldayım.2 çocuğum var.sigarayı bıraktım aldım yürüdüm kiloları offf
evet ya seninle kadim bir ortak geçmişimiz var oysa ama bilemezler ki? Neyse artık hem benim çok tatlı bir eşim var artıkayy ne güldüm mahzeeeen, işim yok canım, dışarıda yağmur var, yürüyüş te yapmıyorum, eee ne yapayım takıldım kaldım burada ,
kız ne yaptıysam sennen eş yapmadılar, ayırdılar ikimizi, yakamozda küsmüş bana, oysaki seninlen duygusal bağımız var bilmiyolar ki
waay, çapkınlık haaacanıııım seni bırakır mıyım, 3 lü eş alırım gene seni bırakmam benn
kadim bir geçmişimiz var dedim ya, kimse görmeden takılırız birliktezaten mahzen buldu eşini, bana bakmaz artıkın
4 ay oldu Allahıma şükür...5 kilo falan koydum üstüne..
canım şuan eşsiz var mı bilmiyorum ama hızla çoğalıyoruz, tartı resmini ekle sana bulunur elbet uygun bir eşBende katılabilir miyim? Tanıdığım kimse yok ama eşsiz biri varsa eğer ben 85 kiloyum.