• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu dönemlerde saç kestirmeyin

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
46
İzmir
Dolunay öncesi sonrası yani dolunaydan 3 gün önce 3 gün sonra saç kestirmeyin merkür yada venüs yada mars gerilerken saç kestirmeyin boyatmayın çünkü istedginiz gibi olmaz kuoförünüz çok iyi olabilir ama makasta sorun çıkarbılır saçınız kötü kesilebilir boya yapıcaksanız saçınız daha çok yanar bunlar bilimsel gerçekler ister dikkate alın ister almayın gezegenlerin etkisi.

Bunu ben de bi kez duymuştum, şimdi ise sizin yazdığınızı okuyunca aklıma geldi de, geçen ay saçlarımı boyattım sözde, 2 gün geçmeden hiçbir şey kalmamıştı kafamda :S ayrıca dolunay 13-14-15 gibi oluyor diye biliyorum ama yanlışım mı var?

12 eylülde dolunay var etkisi 9 eylülden 16 eylüle kadar sürücek saçlarınıza hiçbir işlem yapmamanız gerekiyor dolunaydan 3 gün önce başlıyor etkisi dolunaydan 3 gün sonrasıda var tabi bana kalırsa 1 hafta beklemekte yarar var şuanda venüs mars gerilemesi yok dolunaydan 1 hafta sonra istediginiz işlemi yapın. 25 KASIM VE 10 ARALIK TARİHLERİNDEDE SAÇLARINIZA İŞLEM YAPMAYIN KESİNLİKLE PAÇALI GÜNEŞ TUTULMASI VE TAM AY TUTULMASI OLUCAK BILIYORSUNUZ ONLARDA ETKİLİYOR BEN EN SON DOLUNAYDAN 2 GÜN ÖNCE SAÇ KESTİRMİŞTİM SAÇIMI YAMUK KESTİ KUOFÖR BAŞKA KUOFÖRE GİTTİM ODA KISALTTI O YUZDEN DIKKATLI OLUN.

Son düzenleme:
hadi dolunay tamam da, merkür ,venüs,mars ı nasıl belirliycez :D

saç kestirmeyeceğim ama burnumu kestircem bir hafta içinde buna da ters etki yapar mı yani sorun çıkar mı biraz saçma bir soru ama bu dolunay meselesi sadece saçlarla mı ilgili

saçma maçma :D batıl inanç gibi bişey işte, olsun denemekte fayda vardır heheh

Saçma demek biraz ayıp değil mi? Mantıklı bulmasanız bile böyle demek hoş değil diye düşünüyorum. Ay Dünya'ya en yakın gök cismi. Gel git olaylarına sebep oluyor yerküreyi değiştiriyor. İnsan vücudunu da etkileyebilir niye saçma olsun ki

kizlarr bisi sorcam peki ekim'in sonlarina dogruda sac kesme oluyomu????????

çekim gücümüdür artık nedir bilmiyorum ama bi dönem vardı elektronik alet almayın bozulur demişti nuray sayarı
hadi canım ordan demiştim ne aldıysam çeyizime bozuk çıktı :9:

Saçma demek biraz ayıp değil mi? Mantıklı bulmasanız bile böyle demek hoş değil diye düşünüyorum. Ay Dünya'ya en yakın gök cismi. Gel git olaylarına sebep oluyor yerküreyi değiştiriyor. İnsan vücudunu da etkileyebilir niye saçma olsun ki

keşki herkes sizin kadar bilinçli olsa bunlar bilimsel gerçekler hurafelere inanan toplum bunları saçma buluyor:)

Back