- 18 Eylül 2024
- 471
- 193
- 26
- Konu Sahibi sharkliertyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu değerlerin yüksekliği ne anlama gelir
Bebeğe yada düşüğe yol açar mı eve 5 haftalık hamileyimWbc yüksek değil bir rakam oynaması cihazdan da kaynaklanabilir. Rbc ise enfeksiyona bağlıdır
Hayır sanmıyorum , idrar yolu enfeksiyonunuz var sanıyorum ki doktorunuz bir ilaç verdi mi yoksa önemsiz mi gördüBebeğe yada düşüğe yol açar mı eve 5 haftalık hamileyim
Kan tahlilini bekliyoruz daha gitmedikHayır sanmıyorum , idrar yolu enfeksiyonunuz var sanıyorum ki doktorunuz bir ilaç verdi mi yoksa önemsiz mi gördü
İdrarınızda yanma böbreklerde ağrı vs var mıKan tahlilini bekliyoruz daha gitmedik
Evet ikisinde varİdrarınızda yanma böbreklerde ağrı vs var mı
Hekim değilim hemşireyim ancak büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz korkmanızı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınızaEvet ikisinde var
Teşekkür ederim İnternette düşük falan diyor ama bilemedimHekim değilim hemşireyim ancak büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz korkmanızı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza
Lütfen internetten araştırma yapmayın çünkü hep kötü şeyler çıkıyor. Hem kendinizi hem de bebişinizi strese sokmayınTeşekkür ederim İnternette düşük falan diyor ama bilemedim
2 gündür stresten ölücwm gibiyim ama bakalım 1 saate kanda çıkarLütfen internetten araştırma yapmayın çünkü hep kötü şeyler çıkıyor. Hem kendinizi hem de bebişinizi strese sokmayın
Dediğim gibi internet araştırması yapmayı bırakın internet insanı psikolojik hasta eder. Ki zaten rbc çok çok yüksek de değil rahat olun2 gündür stresten ölücwm gibiyim ama bakalım 1 saate kanda çıkar
9 normali 3 diyor … neyse bakalım herşey olacağına varırDediğim gibi internet araştırması yapmayı bırakın internet insanı psikolojik hasta eder. Ki zaten rbc çok çok yüksek de değil rahat olun
Evet ancak uç seviye yüksek değil onu demeye çalışıyorum neyse geçmiş olsun9 normali 3 diyor … neyse bakalım herşey olacağına varır
Çok teşekkür ediyorumEvet ancak uç seviye yüksek değil onu demeye çalışıyorum neyse geçmiş olsun