Bu değerler normal mi kızlar ?

Testleriniz güncel değil yanlış anlamayın ama bu testleri stres yapmaktansa yenilemeniz gerekiyor 1,5 sene önceki test sonucunuz yani size hiç bi fayda sağlamaz ki değişmiş olabilir herşey

Hanımefendi 1,5 sene önceki haliniz ne yapacaksınız anlamadım gerçekten normal veya değilse çok merak ettim
İrem hanım, iki doktora gösterdim birisi normal birisi değil dedi. İkinci gittiğim doktora bizzat sordum dedim ki bu hormon testi yeni değil doktorun cevabı da aynen şu şekildeydi “hormonlar ergenlik dönemi bittiğinde yerine oturur, taaki menopoz dönemine kadar. eğer insülin direnci varsa, adet düzensizliği varsa, kıllanma, tüylenme varsa, Ovülasyon testi sürekli koyu çıkıyorsa biz hormon testine gerek duyarız” yani ben doktora o sıra tek tek hormonlarımı sormadım buraya da sormak istedim ne var bunda neyi merak ettiniz yani? Biliyorsanız yorum yapın bilmiyorsanız neden kalabalık yapıyorsunuz anlamıyorum gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Hayırlı geceler

Hanımefendiye katılıyorum. Güncel olmayan sonuç için yorum yapamayız. 1,5 seneden bahsediyoruz burada.
Evet sonuçlar normal. Zaten siz de görüyorsunuz referans aralığında diyor. Yani kırmızılık yok fakat bu Şuan hepsinin yerinde olduğunu göstermez. Şuan bi şikayetiniz mi var mesela ? Adet düzensizliği gibi

Siz referans aralığında olduğunu gördüğünüz şeyi burada sorup nasıl merak ettiyseniz ben de 1,5 sene önceki tahlillerinizi neden bu kadar merak ettiğinizi merak edebilirim diye düşünüyorum. Nerede kalabalık edip etmeyeceğimi de size sormayacağım buraya bir konu açıyorsanız herkesin yorum yapma hakkı var.

Yorum yapma hakkı tabiiki var ama eleştirme hakkı asla yok, bu kadar merak ettiğimi siz neden merak ediyorsunuz ki hayatınızın hangi alanında işinize yarayacak bu bilgi mesela?

Yukarı da doktorla konuştuğum diyaloğu yazdım doktor ergenlik dönemi geçince hormonlar yerine oturur ve hastanın herhangi bir şikayeti yoksa hormon testine gerek duymayız dedi zaten yukarıda yazdığıma bakarsanız orada daha açıklayıcı anlattım. Referans aralığına gelince, ilk gittiğim doktorum sen bu değerlerle nasıl düzenli adet görüyorsun demişti yoksa tabii ki bende farkındayım ama hastaneden hastaneye fark ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum o sebeple sormak istedim. Mezuniyetim sağlık alanından değil bende kaçırdığım bir şey var mı yok mu belki yaşadığım bu durumu burada yaşayan arkadaşlarda vardır diye sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…