- 17 Ocak 2018
- 869
- 422
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında iki tane evladım yani varsa planlı bir gebelik değil5 altı negatifdir ama böyle ara değerler de yükselebilir diye düşünüyorum çok emin olmayarak. Siz isterseniz iki gün daha bekleyin aynı saatte yineleyin kan testini bu iki günde de çok yormayın kendinizi stres yapmayın istiyorsanız inşallah vardır
Allah bağışlasın. Her şey gönlünüzce olsun. Güzel olsun.Aslında iki tane evladım yani varsa planlı bir gebelik değil
Teşekkürler umarım sizin için de guzel bir süreç olurAllah bağışlasın. Her şey gönlünüzce olsun. Güzel olsun.
Regle yakın betada az da olsa artışı olabilir. 5 altı negatif sayılır ama zaten sizin 2.30 çıkmamış. Önünde küçüktür işareti var çünkü yani sizin değeriniz 2.30dan küçük herhangi bir değer. Laboratuvarın referansı 2.30 olduğu için o şekilde yazılmış sadeceKizlar su aralar adet olmam gerekiyor tam gününü bilmiyorum am saglik ocağında kan verdim öyle rutin doktor adetin ne zaman dedi su aralar olmam lazim dedim beta istemiş sonuc 2.30
Yani tekrar etmeme gerek yok değil mi?Regle yakın betada az da olsa artışı olabilir. 5 altı negatif sayılır ama zaten sizin 2.30 çıkmamış. Önünde küçüktür işareti var çünkü yani sizin değeriniz 2.30dan küçük herhangi bir değer. Laboratuvarın referansı 2.30 olduğu için o şekilde yazılmış sadece
Üç gun önce kan verdim simdi idrar testi alsam cikar mi sonuçCok nadir kisiler de yükselme oluyor adet gecirkise 5 gun sonra tekrar verin emin olun bence içiniz rahat olur en azından
Adet gunu ne zaman yakinsa dene degilse bekle bence çünkü kimi erken ogrenebiliyir ama kiminde gec çıkabiliyor mus oyuzden adeti beklemeni istedim bende dayanamazdim idrar testin coksa yap kafan rahat eder 3 de bir tekrar et ozamanÜç gun önce kan verdim simdi idrar testi alsam cikar mi sonuç
Peki ozaman bekle biraz bir hafta kadar adet olmazsan mutlaka kadin doğuma görün allah korusun kist flnda olabilir ihmal etmeBende istemsiz şüpheli gibi düşünüyorum ama normalde deger negatif Aralıkta hayırlısı olsun herkesde benim gibi kararsiz kimisi kesinlikle negatif diyor kimisi şüpheli kanda veremem tekrar misafirlerim geldi çocukların okulu falan böyle beklicem
Aaa kistte degeri yükseltiyor mu? Giderim Allah'ın izniylePeki ozaman bekle biraz bir hafta kadar adet olmazsan mutlaka kadin doğuma görün allah korusun kist flnda olabilir ihmal etme
Yok kiz beta değerini yukseltmez adet olmani gecirtiyor hormonlari bozuyor die biliorumAaa kistte degeri yükseltiyor mu? Giderim Allah'ın izniyle
Ya bir an dedim noluyoruz dert bin türlü bir de yenisi mi çıktıYok kiz beta değerini yukseltmez adet olmani gecirtiyor hormonlari bozuyor die biliorum
Ole deme yinede kiz Allah'ın gücüne gider ama yukselmez sadece kontrolü yaptir die dedim adet gecikmelerinin sebepleri kist ve enfeksiyon vs oluo genelde o anlamda demistimYa bir an dedim noluyoruz dert bin türlü bir de yenisi mi çıktı
Ben zaten polikistik overimOle deme yinede kiz Allah'ın gücüne gider ama yukselmez sadece kontrolü yaptir die dedim adet gecikmelerinin sebepleri kist ve enfeksiyon vs oluo genelde o anlamda demistim