• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu değerle hamile kalan varmı?

LenaBoz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
869
422
103
Kizlar su aralar adet olmam gerekiyor tam gününü bilmiyorum am saglik ocağında kan verdim öyle rutin doktor adetin ne zaman dedi su aralar olmam lazim dedim beta istemiş sonuc 2.30

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-06-01-17-56-051_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2025-01-06-01-17-56-051_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 89
5 altı negatifdir ama böyle ara değerler de yükselebilir diye düşünüyorum çok emin olmayarak. Siz isterseniz iki gün daha bekleyin aynı saatte yineleyin kan testini bu iki günde de çok yormayın kendinizi stres yapmayın istiyorsanız inşallah vardır 🙏

5 altı negatifdir ama böyle ara değerler de yükselebilir diye düşünüyorum çok emin olmayarak. Siz isterseniz iki gün daha bekleyin aynı saatte yineleyin kan testini bu iki günde de çok yormayın kendinizi stres yapmayın istiyorsanız inşallah vardır 🙏
Aslında iki tane evladım yani varsa planlı bir gebelik değil 😿

Kizlar su aralar adet olmam gerekiyor tam gününü bilmiyorum am saglik ocağında kan verdim öyle rutin doktor adetin ne zaman dedi su aralar olmam lazim dedim beta istemiş sonuc 2.30
Regle yakın betada az da olsa artışı olabilir. 5 altı negatif sayılır ama zaten sizin 2.30 çıkmamış. Önünde küçüktür işareti var çünkü yani sizin değeriniz 2.30dan küçük herhangi bir değer. Laboratuvarın referansı 2.30 olduğu için o şekilde yazılmış sadece

Regle yakın betada az da olsa artışı olabilir. 5 altı negatif sayılır ama zaten sizin 2.30 çıkmamış. Önünde küçüktür işareti var çünkü yani sizin değeriniz 2.30dan küçük herhangi bir değer. Laboratuvarın referansı 2.30 olduğu için o şekilde yazılmış sadece
Yani tekrar etmeme gerek yok değil mi?

Cok nadir kisiler de yükselme oluyor adet gecirkise 5 gun sonra tekrar verin emin olun bence içiniz rahat olur en azından

Senin hamilelik şüphen var, kadın doğum uzmanı bu değerleri daha iyi yorumlar.
Canım sadece kendi kendine öğrenmek istersen bir kaç gün sonra testi tekrarla ...

Üç gun önce kan verdim simdi idrar testi alsam cikar mi sonuç
Adet gunu ne zaman yakinsa dene degilse bekle bence çünkü kimi erken ogrenebiliyir ama kiminde gec çıkabiliyor mus oyuzden adeti beklemeni istedim bende dayanamazdim idrar testin coksa yap kafan rahat eder 3 de bir tekrar et ozaman

Bende istemsiz şüpheli gibi düşünüyorum ama normalde deger negatif Aralıkta hayırlısı olsun herkesde benim gibi kararsiz kimisi kesinlikle negatif diyor kimisi şüpheli kanda veremem tekrar misafirlerim geldi çocukların okulu falan böyle beklicem 😏

Bende istemsiz şüpheli gibi düşünüyorum ama normalde deger negatif Aralıkta hayırlısı olsun herkesde benim gibi kararsiz kimisi kesinlikle negatif diyor kimisi şüpheli kanda veremem tekrar misafirlerim geldi çocukların okulu falan böyle beklicem 😏
Peki ozaman bekle biraz bir hafta kadar adet olmazsan mutlaka kadin doğuma görün allah korusun kist flnda olabilir ihmal etme

Ya bir an dedim noluyoruz dert bin türlü bir de yenisi mi çıktı 😂
Ole deme yinede kiz Allah'ın gücüne gider ama yukselmez sadece kontrolü yaptir die dedim adet gecikmelerinin sebepleri kist ve enfeksiyon vs oluo genelde o anlamda demistim 😁😁

Ole deme yinede kiz Allah'ın gücüne gider ama yukselmez sadece kontrolü yaptir die dedim adet gecikmelerinin sebepleri kist ve enfeksiyon vs oluo genelde o anlamda demistim 😁😁
Ben zaten polikistik overim😂😂

Back
X