bu defa sansım olurmu

Angel...baby

Kızım&Oğluşum
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.330
10
slm kızlar dr biraz önce geldim ve hemen yazmak istedim ben gonalf igne kullanıyorum
asılama yapılıcak dr 3 tane yumurta geliştigini söyledi drum car şba günü catlatıcı igneyi vurunucam ve persembe asılama yapılıcak ya inş. bu gelisen yumurtalar işe yarar bunda cünkü ilk asılamam ve gecen ayda kullandıgımda bu igneyi iyi sonuc alamadım bunda ne kadar sans olur bilemiyorum :1no2:fikirleriniz tecrübeleriniz düsünceleriniz benim için önemli :uhm:bakalım ne olur allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin ve isteyen herkese annelik duygusunu yasatsın inş...a.s.:1hug:

canım ben 3 defa aşılama oldum ilkinde 2 ikincisinde 4 üçüncüsünde de 3 tane yumurtam gelişti eşimin sperm değerleri de normaldi ama 3ü de negatif oldu
kısacası herşey allhın nasip etmesine bağlı olurda diyemeyiz olmaz da önemli olan allahın ol demesi sen rahat ol sana düşeni yap gerisi allahın bileceği iş
allah yardımcın olsun

AngelBaby inşAllah bekeldiğin olumlu sonucu alırsın canım

Allah gönlündeki gibi güzel bir bebişe bir an önce kavuşmanı nasip etsin..

saolun kızlar evet hersey allahtan bizde dr elindne geleni yapıyo gerisi taktir ilahi ona can verecek allah inş. allahım bizede tattırsın bu duyguyu bir an önce be önce bize sabır versin isyan etmemek için

ayyy kızlar niye bi cvp yazmıyosunuz küserim ama ((((hiç mi tecrübe yok ayol

selam canım bende aşılama oldum gonal f kulandım 112.5 dozluk bugun test yaptım ve sonuc negatıf moralım okdar bozuldukı anlatamam hep tutcakmıs gibi hissetmiştim ama yıkıldım haberı alınca

ayyy canım ebbim üzülme ya ne olur bu ay olmaz gelen ay olur inş. canımseni cok iyi anlıyorum vrya askında ben cokta baglanmıyorum nedense cünkü o acının naıl oldugunu biliyorum ben hep 3 senedir aynı acıyı yasıyorum her ay ne yapalım bundada bi hayır vardır herhalde kader mi imtihan mı bilmiyorum esracım ama can yakan ni imtihanmış...

benım ilk aşılamamdı bugun 12.gunu 2.7 cıktı sonuc adet olmadım daha acaba bı suprız olabılırmı az da olsa bı umut yok dimi olsaydı sonuc bıraz yuksek cıkardı sanırım çok dusuk cıktı

canım belliolmaz ya allah büyük bak cok mübarek günlerdeyiz inş. mevlan senind eyüzüne ve kalbine bakıcak sen içini serin tut keske test yaptırmasaydın canım ya bak ebn varya bu igneyi kullandıktan sonra dr işte diyodo test yaptır ve ben sonucu negatif alıyodum ve pskolojik olarak etkileniyodum ve inanaırmısın adetime 10 yada bir hafta kalasıya yani düsün kendi kendimi hamilelik yok diyerek adet oluyodum düsün pskoloji cok önemli ..

angel cım neden endiseleniyorsunuz ne güzel asılamaya baslıyorsunuz ayyy ne güzel bak tek yumurtayla bile hamile kalan var asılamada yada tek sperm ile tüp bebekte basarı yakalayanlar var bunları biliyoruz
bence sansın büyük hic sıkma canını moralli git asılamaya ve asılamadan sonra hep moralli ol tamammı ??

canım benim saol destegin ve morelin için neden se pek yapamıyorum canım o dedigini sebebi 3 senedir aynı durum ya o bakımdan herhalde yani dr kesin hamilesin dedigi aylarda bile hep hüsran bide üstüne anlayıssız cevre ve aile yani anlayacagın canım bitiriyo beni....

Olur inşallah canım,kısmet biraz bu işler.zamanı gelmişse elbette olur.hayırlısı olsun inşallah..

kızlar ya bugun aşilamanın 12.gunu 2.7 çıktı sonuc bı suprız olurmu lutfen yardımedın moralım gercekten cok bozuldu doktou aradım oda bısey demedıya offf

canım benım
nede senın gıbı ilk önce iğne kulladım ve aşılama olmadan eşimle birlıkte oldum sonuç negatıf
sonra tekrar ığne tedavısı dedı aşılama istedım sonuç pozitif ve sadece iki tane yumurtam vardı sağ tarafta

hayırlısı olsun inşallah sonuç pozitif olur

canım sonuçta bize lazım olan bi yumurta ve bir sperm oyle değilmi ...
bi spermcik yumurtayı döllese yetecek neden tutmasınki diyor insan ama benimde ilk aşılamam tutmadı ve şimdi benimde pazartesi gunu ikinci aşılamam olacak allahın izni ile umrarım senınde ilkte tutar ama tutmazsa bile yıkılma.. ağla , sızla ama umudunu yitirme olurmu bende buay ilki tutmayınca çoookkkkk ağladım ama umudumu yitirmedim..allah verecek ise hayırlısı ise versin yavrularımızı bize öyle değilmi..
hadi bakalım hayırlısı umarım senın ilk aşılaman benım ikinci aşılamam ve tüm bebek isteyen bayanların bebişlerini allahım bu mübarek mevlid kandili haftasında versin...
DOKTORUMUN DEDİĞİ GİBİ BİZİM YUMURTACIKLAR ZATEN HAZIR BEKLİYORLAR BİZİM İSTEDİĞİMİZ MİLYONLARCA SPERM İÇİNDEN SADECE HIPHIZLI TEKBİR SPERM... jeyyar
İNŞALLAH ALLAH BEBİŞ İSTEYEN HERKESE TEZ VE HAYIRLI VAKİTTE VERSİN

[QUOTE=esrasoner;2331459]kızlar ya bugun aşilamanın 12.gunu 2.7 çıktı sonuc bı suprız olurmu lutfen yardımedın moralım gercekten cok bozuldu doktou aradım oda bısey demedıya offf[/QUOTE]

esra cım üzülme benımde ilk aşılamam tutmadı 8marttaki kan testim 1.92 çıktı 12martta adet oldum üstelik geçen ay olan ilk aşılamam çift aşılama idi ama olmadı
bende çokkk ağladım hemde hıçkıra hıçkıra çok ağladım rahatladım ama umudumu yitirmedim ve bende ctesi ikinci aşılama için startı verdim pzartesi ikincisi allahın izni ile yapılacak
sende rahatlayacaksan ağla ama umudumunu yitirme olurmu
:teselli:

kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum desteginiz ve yardımlarınız için inanın ben burdaki aldıgım destegi buldugum yakınlıgı cevremde göremiyorum ve bid ellah razı olsub eşimden görüyorum inanırmısınız asılama olacagını eşimin ailesinden kimse bilmiyorum bende annem biliyor ama onada fazla üstülemek i,stimiyorum cünkü annemin üzülmesini istemiyorum eşimin ailesine gelince onlar bana bu cocuk konusunda cok cektirdiler her defasında olmuyo diye neler yaptılar ne sular ne bitkisle ilavlar ne hocalar katlılar araya ve bununda onlara söylememem sebebim tutmaz ise yapacakları sözler beni yıkar ve llah korusun evliligim debiter cünkü şimdiden cocuk olmuyo diye bende beklentileri yok neys kızlar bunları bosverelim allahım inş. yüzümüze bakar ve bu müberek günlerde bzie de evlat verir bu acıyı ve bu hasreti bitirir.....

[QUOTE=esrasoner;2331459]kızlar ya bugun aşilamanın 12.gunu 2.7 çıktı sonuc bı suprız olurmu lutfen yardımedın moralım gercekten cok bozuldu doktou aradım oda bısey demedıya offf

esra cım üzülme benımde ilk aşılamam tutmadı 8marttaki kan testim 1.92 çıktı 12martta adet oldum üstelik geçen ay olan ilk aşılamam çift aşılama idi ama olmadı
bende çokkk ağladım hemde hıçkıra hıçkıra çok ağladım rahatladım ama umudumu yitirmedim ve bende ctesi ikinci aşılama için startı verdim pzartesi ikincisi allahın izni ile yapılacak
sende rahatlayacaksan ağla ama umudumunu yitirme olurmu
:teselli:
[/QUOTE]

saol canım hayırlısı olsun senın içinde ben hala adet olmadım bakalım oyuzden ıcımde hala bırazda olsa bı umut var ıhsallah bı suprızolurrsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…