- 23 Kasım 2007
- 1.330
- 10
-
- Konu Sahibi Angel...baby
ayyy kızlar niye bi cvp yazmıyosunuz küserim ama((((hiç mi tecrübe yok ayol
ayyy canım ebbim üzülme ya ne olur bu ay olmaz gelen ay olur inş. canımseni cok iyi anlıyorum vrya askında ben cokta baglanmıyorum nedense cünkü o acının naıl oldugunu biliyorum ben hep 3 senedir aynı acıyı yasıyorum her ay ne yapalım bundada bi hayır vardır herhalde kader mi imtihan mı bilmiyorum esracım ama can yakan ni imtihanmış...
slm kızlar dr biraz önce geldim ve hemen yazmak istedim ben gonalf igne kullanıyorum
asılama yapılıcak dr 3 tane yumurta geliştigini söyledi drum car şba günü catlatıcı igneyi vurunucam ve persembe asılama yapılıcak ya inş. bu gelisen yumurtalar işe yarar bunda cünkü ilk asılamam ve gecen ayda kullandıgımda bu igneyi iyi sonuc alamadım bunda ne kadar sans olur bilemiyorum :1no2:fikirleriniz tecrübeleriniz düsünceleriniz benim için önemli :uhm:bakalım ne olur allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin ve isteyen herkese annelik duygusunu yasatsın inş...a.s.:1hug:
slm kızlar dr biraz önce geldim ve hemen yazmak istedim ben gonalf igne kullanıyorum
asılama yapılıcak dr 3 tane yumurta geliştigini söyledi drum car şba günü catlatıcı igneyi vurunucam ve persembe asılama yapılıcak ya inş. bu gelisen yumurtalar işe yarar bunda cünkü ilk asılamam ve gecen ayda kullandıgımda bu igneyi iyi sonuc alamadım bunda ne kadar sans olur bilemiyorum :1no2:fikirleriniz tecrübeleriniz düsünceleriniz benim için önemli :uhm:bakalım ne olur allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin ve isteyen herkese annelik duygusunu yasatsın inş...a.s.:1hug:
[QUOTE=esrasoner;2331459]kızlar ya bugun aşilamanın 12.gunu 2.7 çıktı sonuc bı suprız olurmu lutfen yardımedın moralım gercekten cok bozuldu doktou aradım oda bısey demedıya offf