- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
belki gelirler geri :)Aynen öyle canım :)) keşke gelseler ama gelmiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki gelirler geri :)Aynen öyle canım :)) keşke gelseler ama gelmiyorlar
Inşallah :)belki gelirler geri :)
Tmm cnmEvde değilim kızlar tartılamıyorum bide regl oldum dün
Eve gecince güncelleri geçircem tabloya
Kızlar Günaydın :)
Başlangıç :83.5
Geçen hafta: 73,4
Bu hafta:72,8
Fark:0.6
Süperiz süper:))gunaydın kızlar gecen hafta 72.1 bu hafta 71.5 giden 0.6
Geçmiş olsun canım hmm iyi bakalım :)Ayy ben burdayım y a nereye gidicem kilom 78.8 ama çok hastayım bişey yiyemedim inşallah haftaya arti cikmam
Bildirim gelmesede arada gir kız:))Süperiz süper:))
Bana bildirim gelmiyo arada kızlar cepten girdiğim için galiba dün kimse yazmadı sandım
iyiyim balım sen nasılsınn
neyin var gecmiş olsunnAyy ben burdayım y a nereye gidicem kilom 78.8 ama çok hastayım bişey yiyemedim inşallah haftaya arti cikmam
Bende iyiyim kuzum ama şu aralar spor yapmakta zorlanıyorumiyiyim balım sen nasılsınn
neyin var gecmiş olsunn
Bronşit canım ya kızıma geçmez insallahiyiyim balım sen nasılsınn
neyin var gecmiş olsunn
insallah canım cabucak atlatırsınBronşit canım ya kızıma geçmez insallah
Yaa iş beni çok yoruyor bide ehliyet felan alma ile uğraşıyorum şu ara yürüyüş azaldı sporda çok az of sıkıldım yaaa ben spor yapmak istiyorum ama yapamıyor
benimde regl sancılı gecıo yapamıyorumYaa iş beni çok yoruyor bide ehliyet felan alma ile uğraşıyorum şu ara yürüyüş azaldı sporda çok az of sıkıldım yaaa ben spor yapmak istiyorum ama yapamıyor
Ayy o da yaklaşıyor ah ah yaabenimde regl sancılı gecıo yapamıyorum
Günaydın canım bende -300 kuzum bugün ps günüm benimdegunaydın kızlar sabitim bugun ps sonrası
Hayrli olsun canimm gelirim ben ziyaretine :) o zaman buraya ihtiyac kalmadi,:)Kızlar selam
Dukan diyetini bir türlü yeniden istediğim gibi devam ettiremedim. Bu yuzden bugun bırakıyorum.
Kendime yeni bir diyet günlüğü açtım.
Yılbaşına kadar 10 kg vermek için.
Biraz dukanla kalori hesabını karıstırarak yapacağım pazartesi başlıyorum.
Eğer istediğim gibi olursa buradan daha aktif ve daha kurallı bir sayfa olacak. Gelmek isterseniz oraya da beklerim. :)
Oo supr insallah bende eksi gorurum yarinAyy o da yaklaşıyor ah ah yaa
Günaydın canım bende -300 kuzum bugün ps günüm benimde