Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Evet dukan karşıtları sizden ricam konuma girip ama bu cok sağlıksız diyecekseniz lutfen hiç yorum yazmayın ki motivem kaybolmasın:)

Yarın dukan diyetine başlıyorum.
Sınırlı yemek, belirli saatler içerisinde yemek, tatlıdan, hamurişinden uzak kalmak bana göre değil diyorsanız sizler de bana katılın lutfen. Tek başıma devam etmek sıkıcı olabilir cunku :)
Olmazsa olmazım yulaf kepeğim hazır.
Tatlı krizlerim için tatlandırıcım da hazır.
Yağsız sütüm, yogurdum da var.
E gerisini de zamanla tamamlarım artık.

Dukantestimi yaptım 6 gun atak önerdi. 6 veya 7 gun yapacağım. Hedefim bu 1 haftada 3 kg ödem atabilmek. 7 gun sonunda düğüne gideceğim şiş gitmemiş olurum hiç değilse.
Yediğim şeylerin her zaman olmasa da fotografını da ekleyeceğim.

Hadi bakalım yarın ola hayrola...

İsim Evelynn Evelynn Mavibocuk Mavibocuk A anathema8 Selvos88 Selvos88 R Rrapunzel
Başlangıç tarihi5.10.201528.07.201517.08.2015 ?27.09.2015
Başlangıç kilo75/73.383,587,0 ?64.6
Güncel kilo73,373,479,5 ?63.5
Toplam verilen-1,5/0-10,1-7,5 ?-1,1
Hedef5055/6068 ?57
dukana baslangıc tarıhımı hatırlamıyorum kuzum 78.9 ile basladım tahmını 1.5 ay oldu 72.1 oldum hedefim 60

Mavibocuk Mavibocuk

Kız tabi ki deli misin. Ben haftada 1 kilo vereyim zaten ohh. Hadi 800 gr olsun ama veremiyorum gibime geliyor. Cesaret edip tartıyada çıkamıyorum. Şu duraklamayı bi kırabilsem. Yarın sp yapıcam bi de hibiskus. Bakalım nolcak.

Selvos88 Selvos88

Canım maşallah sana. 12 kilocukta hemen gider inşallah... Ben de lisedeyken 93 kiloydum. 33 kilo verdim toplamda (uzun sürede ama tabi). Kilom 60-61 arsı oluyordu hep. İstediğimi de yiyor ve kilo almıyordum ama hoop bi bunalım oldum ve 65 kiloya çıktım :KK43: Ocak ayından beri de veremeye çalışıyorum. 62den aşşağı bi türlü inemedim. 57.30 çıktı ideal kilom dukana göre. Ben de artsileniyordum bari 55 olayım diye (boyum 1.61) ama nerdeee. 58i görsem halay çekicem bu gidişle :KK43: Bu duraklama diyetten çok yoruyor yav :KK43:

Mavibocuk Mavibocuk

Kız tabi ki deli misin. Ben haftada 1 kilo vereyim zaten ohh. Hadi 800 gr olsun ama veremiyorum gibime geliyor. Cesaret edip tartıyada çıkamıyorum. Şu duraklamayı bi kırabilsem. Yarın sp yapıcam bi de hibiskus. Bakalım nolcak.

Selvos88 Selvos88

Canım maşallah sana. 12 kilocukta hemen gider inşallah... Ben de lisedeyken 93 kiloydum. 33 kilo verdim toplamda (uzun sürede ama tabi). Kilom 60-61 arsı oluyordu hep. İstediğimi de yiyor ve kilo almıyordum ama hoop bi bunalım oldum ve 65 kiloya çıktım :KK43: Ocak ayından beri de veremeye çalışıyorum. 62den aşşağı bi türlü inemedim. 57.30 çıktı ideal kilom dukana göre. Ben de artsileniyordum bari 55 olayım diye (boyum 1.61) ama nerdeee. 58i görsem halay çekicem bu gidişle :KK43: Bu duraklama diyetten çok yoruyor yav :KK43:
benımde boyum 1.74.. kilon azmıs dert etme balım gider. sabit kalmak strese sokuyor ınsanı

A anathema8 Mavibocuk Mavibocuk
kızlar yeşil çay 3 kupa içiyorum günde. içmez olur muyum :KK12:

Selvos88 Selvos88

hibiskus geçen hafta cuma içtim. onu da sürekli içmeyin diyorlar ama ben yarın sp yapıp hibiskus içmeyi düşünüyordum. direnmek istiyorum ya bırakmak istemiyorum :KK43: spyi de haftanın 2 günü yapıcam, kalan günler expresse devam. moralim de çok bozuk bugünlerde. sanırım onun da etkisi var. oy ben ölem :mad:
:mad::mad:

açlık otunu duymamıştım bak. o nedir? nasıl kullanılıyor. dün gece sinameki içtin gene de yani sonuç pek memnun edici değil.

bir de kızlar uykusuzluk yalnızca ben mi çekiyorum? siz de yok mu?
Ya ben tam tersi hep uyumak istiyorum diyet bende halsizlik yapıyo bi vitamin başlayım diyorum ama nasıl olur bilmem ki

benımde boyum 1.74.. kilon azmıs dert etme balım gider. sabit kalmak strese sokuyor ınsanı
Canim sana hedef 60 az değilmi bence 69 falan tam olur sana

Mavibocuk Mavibocuk

Selvos88 Selvos88

Kırarson duraklamayı kuzum:KK66: moral bozma ben 2 hafta durakladm zamanı gelince gidiyor:KK66:

Kızlar tünaydın.

Ben dün diyetimi bozdum :kk77::kk77::kk77:
Başka şekilde diyet yapıcam. Kalori hesabı yapmayı deniycem. Dukan ile olmuyor artık. Bir diyetide 2. kez yapınca insan devam ettiremiyor ve etkide etmiyor sanırım... Velhasıl ben günlük 1300 kaloriyi geçmeden sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıciyim. Yine gelirim ama sizi kontrole ve hesap vermeye :KK68:

Kızlar tünaydın.

Ben dün diyetimi bozdum :kk77::kk77::kk77:
Başka şekilde diyet yapıcam. Kalori hesabı yapmayı deniycem. Dukan ile olmuyor artık. Bir diyetide 2. kez yapınca insan devam ettiremiyor ve etkide etmiyor sanırım... Velhasıl ben günlük 1300 kaloriyi geçmeden sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıciyim. Yine gelirim ama sizi kontrole ve hesap vermeye :KK68:
Tmm canm her zaman bekleriz:)

X