Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Evet dukandan sonra kilo alanlar genelde seyirle istediği kiloya indikten sonra guclendirme ve koruma yapmayanlar. Her diyetten sonra dikkat etmezsen kilo alırsın.
Aman herkes her seye bir kulp takar ben boşverdim:)

Akşam yemeği
  • 5kalem kuzu pirzola (yağ oranından dolayı kuzu yasak aslında ama mecbur yedim baska bir sey yoktu)
  • Light cola
  • Yarım biber
  • 2dilim dukan ekmek
Bir de dayanamadım 1dilim salam ve cok cok az labne peyniri yedim.
Bugun yag biraz fazla kactıgı için zeytinyagı hakkımın kalanını kullanmıyorum.

Spor yaptım ama ortasında kustum agır geldi herhalde
Yaptıklarım
  • 80 jumping jacks
  • 50 vertical leg crunches
  • 20 sit-ups
  • 20 squats
  • 10x2 side lunges
  • 15 leg lifts
  • 50 bicycles
  • 15 wall push-ups

Benim bugün protein+sebze günümdü
Patlıcan kabak ve biberi fırınladım yağsızca üstüne yoğurt döktüm ölece yedim :)

Spor yaptım ama ortasında kustum agır geldi herhalde
Yaptıklarım
  • 80 jumping jacks
  • 50 vertical leg crunches
  • 20 sit-ups
  • 20 squats
  • 10x2 side lunges
  • 15 leg lifts
  • 50 bicycles
  • 15 wall push-ups
Aman canım dikkatli ol yürüme imkanın varsa bence yürü en iyisi yürüyüş oluyor canım bende bugün 50 dk yürüyüş yaptım

Benim bugün protein+sebze günümdü
Patlıcan kabak ve biberi fırınladım yağsızca üstüne yoğurt döktüm ölece yedim :)

Ay karnıyarık yapta yesene mis gibi

Aman canım dikkatli ol yürüme imkanın varsa bence yürü en iyisi yürüyüş oluyor canım bende bugün 50 dk yürüyüş yaptım

Canım 1 ay sonra tatile cıkıyorum beni yuruyus kesmez cok incelmem lazımmm

Tebrikler yola devam canm.benim de 1. Gunum atakta.yapicam bu kez bozmuycam.ben de 1 ay sonra iznim bitiyo ise donucem bi farkla doneyim istiyorum.sporu da sıkı tutucam bu kez umarim zayiflarken sarkmam.malum az bi kilom yok.hepimize basarilar

Tebrikler yola devam canm.benim de 1. Gunum atakta.yapicam bu kez bozmuycam.ben de 1 ay sonra iznim bitiyo ise donucem bi farkla doneyim istiyorum.sporu da sıkı tutucam bu kez umarim zayiflarken sarkmam.malum az bi kilom yok.hepimize basarilar

Ayy aynen benimde 1 ayım var önümde zayıflamam şart...
Sen kac gun atak yapacaksın, kaç kg vermek istiyorsun?
Ya okudugum kadarıyla dukanda cok bir sarkma olmuyormuş protein agırlıklı beslenildiği için cilt elastikiyet kazanıyormuş.

Kahvaltım
  • 2 dilim dukan ekmek, üzerine çok az light labne surdum
  • 1 dilim hindi füme
  • 3 tuzsuz zeytin
  • 1 kupa kahve (yağsız sut ve tatlandırıcı ile)

Bugun pek doymadım aslında ya kalkıp bir de yumurtamı yapsam diye dusunuyorum ama usengec yanım agır basıyor

haşlanmış yumurta ye ki hergün tok tutsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…